TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban a cerut serviciilor municipale calitate în lucru

Ceban a cerut serviciilor municipale calitate în lucru

Consecințele precipitațiilor și ale vîntului puternic, în Chișinău, au fost destul de bine eliminate de serviciile municipale, totuşi în unele locuri au existat defecte.

Despre aceasta a declarat, în timpul întîlnirii serviciilor municipale, primarul capitalei, Ion Ceban. El a menționat că, în unele locuri, trotuarele nu au fost prelucrate rapid cu mijloace antiderapante și a cerut un raport în acest sens, transmite NOI.md cu referinţă la aif.md.


- În ciuda faptului că am avut parte de o iarnă blîndă, nu ne putem relaxa. Cînd va ninge din nou, va apărea gheață, trebuie să fim complet pregătiți. Este necesar să înțelegem ce trebuie îmbunătățit, ce ne lipsește, a spus Ceban.
Șeful Direcţiei Comunal-Locative, Ion Burdiumov, a menționat că efectivul instituţiei pe care o conduce este completat în proporţie de 60% din numărul necesar, pentru care primarul general i-a indicat să elaboreze un plan de măsuri pentru a remedia situația într-o săptămînă.

De asemenea, primarul capitalei a ordonat de urgență, în termen de pînă la 1 martie, să fie prelucraţi copacii astfel încît ramurile lor să nu cadă pe capetele și proprietățile orășenilor.

- Nu așteptați indicații, mergeți în oraș, verificați strada după stradă, curțile caselor. Nu ar trebui să avem surprize neplăcute în timpul ninsorii. Pînă la 1 martie, toți arborii din capitală ar trebui curățați, aștept și un raport privind lucrările efectuate, a cerut Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load