COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban a avut o întrevedere cu Președintele Congresului Evreiesc Euro-Asiatic

Ceban a avut o întrevedere cu Președintele Congresului Evreiesc Euro-Asiatic

Primarul general al municipiului Chișinău a avut o întrevedere cu Președintele Congresului Evreiesc Euro-Asiatic și vicepreședinte al Congresului evreiesc mondial, Michael Mirilashvili.

Fiind un antreprenor de succes, Michael Mirilashvili gestionează mai multe afaceri în diverse domenii și promovează proiecte inovaționale, tehnologiile avansate și responsabilitatea socială corporativă la nivel global.

”Am discutat despre noul proiect Watergen, care utilizează tehnologia inovatoare de generare a apei potabile. Metoda revoluționară transformă eficient aerul în apă pură. Este o soluție progresivă, care poate susține alimentarea cu apă potabilă a unui oraș”, a menționat edilul pe pagina sa de socializare.


Potrivit lui, în cadrul întrevederii părțile au discutat perspectivele de colaborare în cadrul proiectelor economice, precum și păstrarea patrimoniului istoric și cultural al capitalei.

”Am făcut referință la proiectul de reconstrucție a Sinagogii și Yeșivei din strada Tsirelson. Este monument de arhitectură de valoare locală, inclus în Registrul de monumente de istorie şi cultură a municipiului Chişinău”, a menționat în concluzie Ion Ceban.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load