COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban a avut o discuție cu oamenii de afaceri de la București

Ceban a avut o discuție cu oamenii de afaceri de la București

În cadrul unei vizite la București, primarul general, Ion Ceban, a discutat despre opotunitățile investiționale ale municipiului Chișinău cu reprezentanții celor mai mari companii din Romînia, notează Noi.md.

Primarul și-a exprimat regretul că oportunitățile investiționale ale Chișinăului nu au fost valorificate pînă în prezent. El a adăugat că oamenii de afaceri prezenți la discuții s-au arătat cointeresați să vină în Republica Moldova.

"Ce am obținut:

- Specialiștii în domeniul arhitecturii din București sînt gata să vină la Chișinău la finele lunii februarie pentru a ne oferi suportul și a realiza Planul general urbanistic al Capitalei


- La fel, mai multe proiecte în diverse domenii care vor fi implementate în comun cu cei interesați să treacă Prutul. Este vorba de: construcția parcărilor, dezvoltarea infrastructurii, salubrizare, apă și canalizare, drumuri, cultură.

Oameni care vor să colaboreze și să ne ajute pentru a dezvolta Chișinăul.

Mesajul meu a fost clar, Primăria Chișinău este transparentă și deschisă, gata pentru investiții și dezvoltare a municipiului. Am fost impresionat pentru faptul că toți cei prezenți au avut ce propune și sînt dispuși să vină pentru a investi. Într-un final mulți dintre cei care au participat vor veni în curînd la Chișinău cu proiecte concrete.

Astăzi, Chișinăul este orașul opurtunităților", a declarat Ion Ceban.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load