COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce va apărea pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana

Ce va apărea pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana

Scuarul Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei va fi reamenajat. Agentul economic care a cîștigat licitația a început executarea lucrărilor de terasament.

Despre asta a anunța primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, prin intermediul unei postări pe o rețea socială.

„Nu, nu nivelăm terenul pentru a construi un bloc de locuințe cu multe etaje. Tractoarele și basculantele pregătesc terenul pentru implementarea unui proiect foarte frumos de amenajare a scuarului Maria Drăgan. Vederea panoramică asupra orașului e una de excepție în acest loc. Chișinăuenii merită să aibă locuri plăcute pentru relaxare, iar noi lucrăm la asta”, a scris Codreanu pe Facebook, adăugînd și cîteva imagini de la fața locului.

Vasile Chirilescu, purtătorul de cuvînt al Primăriei Chișinău a declarat că sectorul Ciocana, ca și celelelalte sectoare ale capitalei, beneficiază de cinci milioane de lei din bugetul Primăriei pentru anul 2019, banii find repartizați de către pretură acolo unde este necesar.

De asemenea, pretorul sectorului Ciocana, Sinigla Scolnic, a declarat că bugetul proiectului privind reamenajarea scuarului este de trei milioane de lei, iar lucrările vor dura două luni. În scuar vor fi amplasate bănci, mobilier urban, iar zona va fi iluminată.

Amintim că administrația publică locală Chișinău a cerut opinia locuitorilor referitor la alegerea celor două zone de agrement, din cele trei propuse de locuitorii din sectorul Ciocana, ce urmează a fi amenajate pe parcursul anului 2019, în limita surselor financiare prevăzute.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load