COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce spune Ion Ceban despre primul deces provocat de COVID-19

Ce spune Ion Ceban despre primul deces provocat de COVID-19

După confirmarea primului deces provocat de virusul COVID-19 în țara noastră, primarul general al capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție pe rețelele de socializare.

Edilul spune că, din păcate, oamenii continuă să se expună riscului de a fi contaminați și nu conștientizează pericolul acestei pandemii.

Totodată, Ceban amintește despre simplele reguli, care ar putea să ne scape de noi cazuri de îmbolnăvire cu Coronavirus, menționînd că primăria municipiului Chișinău întreprinde toate măsurile de evitare a răspîndirii virusului, dar mizează și pe suportul fiecăruia.

De amintit că, pînă la 1 aprilie, a fost întreruptă activitatea de comerț a unităților comerciale cu amănuntul, cu excepția unităților de comercializare a produselor alimentare, a produselor farmaceutice și a produselor petroliere.


Tot pînă la începutul lunii viitoare, au fost închise piețile comerciale de orice profil, centrele de reabilitare/recuperare, inclusiv balneosanatoriale, unitățile de alimentație publică, în localurile și în spațiile amenajate/autorizate ale acestora.

Sîntem sfătuiți să facem plăți online și să comandăm mîncare sau alte produse necesare acasă.

Ion Ceban a reamintit că transportul public din Chișinău continuă să funcționeze la capacitate maximă pentru ca cetățenii care sînt nevoiți să iasă din casă să nu se îmbulzească și să păstreze distanța socială de cel puțin un metru.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load