COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce se întîmplă cu piețele și centrele comerciale din Chișinău

Ce se întîmplă cu piețele și centrele comerciale din Chișinău

Piețele și centrele comerciale din capitală rămîn deocamdată închise, chiar dacă unele restricții au fost ridicate de către autorități. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței primăriei capitalei, Ion Ceban.

De asemenea, saloanele de frumusețe și frizeriele nu sînt deschise pînă cînd.

„Săptămîna trecută au fost eliminate anumite restricții, așa că la nivel de municipiu, a fost permis întoarcerea la muncă a bugetarilor, revenirea taxatorilor în transportul public, plus oamenii au ieșit în parcuri și aer liber.
Cu toate acestea a fost introdusă obligativitatea de a se purta măștile sau accesorii improvizate pentru acoperirea căilor respiratorii în spațiile închise, am fost mult criticați de unii, dar vedem că numărul infectărilor în capitală în ultimele zile este în descreștere.
Cu toate acestea este bine să fim precauți și să menținem aceste măsuri pentru a avea grijă unul față de altul, pentru a nu supune riscului alte persoane, plus că cunoaștem deja că virusul se poate manifesta asimptomatic. Unele restricții rămîn în vigoare, asta privește piețele și centrele comerciale, dar și saloanele de înfrumuțesare care rămîn închise”, a declarat Ion Ceban.

Edilul capitalei a punctat că fiecare decizie și măsură este analizată și luată de către comisia excepțională națională și locală.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load