COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce schimbări vor avea loc în sectorul Rîșcani al capitalei (FOTO)

Ce schimbări vor avea loc în sectorul Rîșcani al capitalei (FOTO)

În prezent, în sectorul Rîșcani al capitalei sînt efectuate mai multe lucrări de amenajare a orașului.

Despre aceasta a relatat primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, pe pagina sa de socializare, transmite Noi.md.

Astfel, potrivit lui, continuă reparația trotuarului de pe bd. Moscova. În prezent se lucrează pe tronsonul Alecu Russo – Miron Costin. continuă reparația trotuarului pe Bulevardul Moscovei. Acum se lucrează la secția Alecu Russo-Miron Costin.


”Totodată, mai este reabilitată o porțiune de pavaj de către un agent economic, dar și alți doritori, care au venit cu propunerea să participe la reparația trotuarului.

Amenajat va fi și accesul în Biblioteca „Târgu-Mureş”, unde nu s-a intervenit de mulți ani”, a precizat Ion Ceban.

Potrivit edilului, din perimetrul Alecu Russo – Miron Costin, au fost evacuate 4 gherete și săptămîna trecută circa 10 panouri publicitare de diferite dimensiuni. Ieri de pe aleea Grigore Vieru a mai fost scos un panou de mari dimensiuni.

De asemenea, după ce a fost reabilitată str. Miron Costin de la bd. Moscova spre str. Florilor, în aceste zile au început lucrările de reparație și pe porțiunea de drum de la bd. Moscova spre str. N. Dimo.

”Actualmente este înlăturat stratul vechi de asfalt, care era într-o stare deplorabilă. Urmează să fie amenajate trotuarele, ulterior va fi așternut stratul nou de asphalt”, a menționat Ion Ceban.

De asemenea, se lucrează și la pasajul subteran din strada Alecu Russo 2/1, unde acum sunt reconstruite scările de acces. În curând încep lucrările și în scuarul din strada Kiev. Acesta va fi reabilitat și amenajat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load