TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cazul copilului abandonat la Buiucani. Va fi făcut un test ADN

Cazul copilului abandonat la Buiucani. Va fi făcut un test ADN

Femeia căutată de poliţie pentru că şi-ar fi abandonat copilul în holul unui cămin din sectorul Buiucani al Capitalei a fost găsită.

Potrivit ofiţerului de presă a poliţiei Capitalei, Natalia Stati, femeia a fost interogată şi urmează să fie examinată de medici pentru a stabili dacă aceasta a născut sau nu. Presupusa mamă nu recunoaşte că ar fi abandonat copilul, iar pentru a afla adevărul, oamenii legii vor face testul ADN, scrie Noi.md cu referire la publika.md.


"Se întreprind toate măsurile pentru a stabili toate circumstanțele, dacă nu cumva în afară de această doamnă sînt şi complici. Este o infracțiune deosebit de gravă şi o să examinăm sub toate aspectele. Din informaţiile noastre femeia nu-şi recunoaşte acest lucru şi urmează să fie făcut testul ADN. Şi testul ADN şi expertiza biologică mai multe.", a declara ministerul de Interne Pavel Voicu.

Reamintim că joia trecută, un bebeluş de aproape o lună a fost găsit într-un cărucior, în holul unui cămin de tip familial situat în sectorul Buiucani al Capitalei. În acest caz a fost deschis un dosar penal iar părinţii copilului riscă pînă la 4 ani de puşcărie, pentru că au pus în pericol viaţa copilului. Totodată, autorităţile municipale au anunţat că, dacă mama micuţului va fi identificată, se va încerca reintegrarea copilului în familia biologică. Iar dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci se va recurge la procedura de adopţie a micuţului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load