COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Care este starea victimelor la moment după accidentul de la Buiucani

Care este starea victimelor la moment după accidentul de la Buiucani

La trei zile de la accidentul din sectorul Buiucani, nouă persoane continuă să fie internate în spital. Există o ameliorare a stării unei paciente care a fost suspusă unei intervenții chirurgicale.

Șoferița Porsche-ului continuă să se afle în stare extrem de gravă. Aceasta se află în secția de terapie intensivă.

Informațiile au fost oferite de vicedirectorul Instituției de Medicină Urgentă, Igor Curov, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit acestuia, șoferița a suportat un traumatism sever, iar prognosticurile specialiștilor sînt foarte rezervate. Acesta a precizat că se întreprind toate măsurile pentru a-i fi salvată viața.


Pe 30 septembrie, un troleibuz cu pasageri, care circula pe linia 21, a fost lovit puternic de un automobil Porsche Cayenne.

A fost pornită urmărirea penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Șoferița Porsche-ului se numește Svetlana Ungureanu și are 34 de ani. Potrivit poliției, acesta a fost trasă la răspundere penală de cinci ori pentru infracțiuni comise în trafic, iar timp de șase luni a ispășit o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarul Rusca, pentru că a urcat la volan în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Totodată, între 2010-2018, pe numele acesteia au fost întocmite de către agenții de patrulare 43 de procese-verbale de contravenție.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load