TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Care este starea persoanelor traumatizate în accidentul de la Buiucani

Care este starea persoanelor traumatizate în accidentul de la Buiucani

Nouă persoane traumatizate în accidentul din sectorul Buiucani rămîn internate la Spitalul de Urgenţă.


Femeia care a stat două zile la reanimare se simte mai bine şi a fost transferată într-o secţie de profil, iar şoferiţa care a provocat accidentul rămîne în stare gravă la terapie intensivă. Informaţia a fost prezentată în cadrul unui briefing de conducerea Institutului de Medicină Urgentă din capitală, comunică MOLDPRES.


Potrivit vicedirectorului medical, Igor Curov, astăzi, a fost operată la femur încă o victimă a accidentului. Şoferiţa rămîne conectată la aparatele de respirație dirijată şi cel mai probabil va mai avea nevoie de intervenţii chirurgicale. „Restul pacienţilor sînt în stare satisfăcătoare şi beneficiază de tratament conform protocoalelor", a spus Curov.


Conform sursei citate, după accidentul din 30 septembrie, la urgenţă au ajuns 25 de persoane: 15 femei şi 10 bărbaţi. Cel mai tînăr pacient are 19 ani, iar cel mai în vîrstă 67 de ani.


Gravul accident de la Buiucani a fost discutat şi la şedinţa de astăzi a Guvernului. Premierul Maia Sandu a cerut structurilor de resort înăsprirea legislației în privința șoferilor care urcă în stare de ebrietate la volan.


Accidentul în urma căruia 25 de persoane au fost traumatizate, iar un pasager a decedat, a avut loc luni, 30 septembrie, la intersecţia bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu. Un autoturism de model Porsche Cayenne, condus cu viteză de o şoferiţă în vîrstă de 33 de ani, a tamponat un troleibuz ce circula pe ruta 21 şi l-a proiectat pe acostament.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load