COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Campania socială de colectare a produselor pentru cei nevoiași va continua

Campania socială de colectare a produselor pentru cei nevoiași va continua

Campania socială de colectare a produselor lansată de Primăria Chișinău continuă și în această săptămînă. Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban, prin intermediul unei rețele de socializare.

Potrivit edilului, locuitorii capitalei pot să procure diferite produse neperisabile în rețelele a 5 magazine din sectoare capitalei și să le lase în boxele special amenajate la ieșirile din supermarketuri.

„Astfel, ne propunem să ajungem la cît mai mulţi oameni care au nevoie de ajutor. Campania este organizată la solicitarea mai multor cetăţeni, care au anunţat că vor să contribuie şi să susţină persoanele care se află în dificultate”, a scris Ceban pe Facebook.


Zilnic, beneficiază de ajutor social 2243 de persoane din capitală. Săptămîna trecută au fost oferite beneficiarilor, circa 1500 de pachete cu produse alimentare. Alte 1718 pachete cu produse au fost repartizate mai multor instituții, inclusiv Centrului de adăpostire a persoanelor fără domiciliu.

„Liniile verzi sînt în continuare deschise şi oamenii pot apela, iar voluntarii noştri împreună cu asistenţii sociali vor ajunge la fiecare cetăţean care necesită ajutor”, a adăugat Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load