Autoritățile locale au început eliberarea teritoriul ocupat abuziv pe str. Eugen Coca 7

Autoritățile locale au început eliberarea teritoriul ocupat abuziv pe str. Eugen Coca 7

Pretura sectorului Buiucani a început, în această dimineață, lucrările de demolare a gardului și eliberarea terenului municipal ocupat abuziv din str. Eugen Coca, 7, din sectorul Buiucani, scrie Noi.md.


Potrivit autorităților locale, agentul economic a ocupat această suprafață de teren, atunci când a început construcția unui bloc de locuințe, pe terenul vecin.


De menționat că potrivit datelor companiei de construcții care a început să ridice în zonă o clădire supraetajată, pe acel teritoriu urma să apară un complex de elită. 


În mai 2018, primăria municipiului Chişinău a dispus stoparea necondiţionată a lucrărilor de construire pe şantierul din str. Eugen Coca, sectorul Buiucani. O dispoziţie în acest sens a emis viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu.


Atunci, proprietarul terenului din str. Eugen Coca, 7 desfăşura lucrări de construire în lipsa actelor permisive şi, de asemenea, a ocupat şi a îngrădit, în mod abuziv, un teren proprietate municipală, iar lucrările de construire au generat un conflict cu locatarii din zonă. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load