TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Au fost anunțate concursuri pentru posturile vacante în Primăria Chișinău

Au fost anunțate concursuri pentru posturile vacante în Primăria Chișinău

Ion Ceban, primar de Chișinău, a făcut acest anunţ în cadrul unei ședințe operativ de astăzi, 3 februarie.

Astfel, la momentul actual, sînt vacante funcțiile de șef și adjunct al șefului Direcției Generale Educaţie, Tineret și Sport; şef al Departamentului juridic în domeniul relațiilor patrimoniale şi comerţ în cadrul Direcţiei Asistenţă Juridică; şef al Departamentului juridic în domeniul arhitecturii și urbanismului, finanțelor și transporturilor publice în cadrul Direcţiei Asistență Juridică; specialist principal al Departamentului de reglementare a activității piețelor și serviciilor de prestare servicii; specialist principal al Departamentului relații funciare, sectorul comercial, precum și alte funcții, transmite NOI.md cu referire la aif.md.


Toate informațiile necesare despre concurs sînt publicate pe site-ul primăriei capitalei.

- Angajații pentru toate posturile vor fi selectați printr-un concurs, vor fi doar cei mai buni specialiști,deoarece calitatea serviciilor furnizate de administrația publică locală depinde direct de nivelul de pregătire profesională a angajaților săi. De acum înainte va fi doar aşa, nu vom repeta greșelile administrației precedente. Avem obiective clare și avem nevoie de personal profesionist, a spus edilul.

De asemenea, Ion Ceban i-a îndemnat pe cei care îl critică pentru că ar numi oamenii „de-ai săi” să se studieze toate informațiile furnizate și să nu răspîndească minciuni cu premeditare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load