„Apă-Canal Chişinău”, despre „capcanele” din ogrăzile de la Botanica

„Apă-Canal Chişinău”, despre „capcanele” din ogrăzile de la Botanica

Zonele afectate în urma lucrărilor de schimbare a reţelelor de apă din cartierele locative vor fi readuse la starea lor iniţială.


Acesta este răspunsul oferit de S.A. „Apă-Canal Chişinău” după ce Noi.md a publicat ştirea despre lucrările neîncheiate ale muncitorilor întrprederii, efectuate în ogrăzile mai multor blocuri de locuit din sectorul Botanica al capitalei.


Într-un comunicat transmis redacţiei noastre, reprezentanţii „Apă-Canal Chişinău” spun că vor lua măsuri, astfel încît aceste tipuri de lucrări să nu mai pună în pericol siguranţa şi chiar viaţa locuitorilor.


"Pe viitor, pentru a evita asemenea situații, în preajma oricărui şantier vor fi amplasate, suplimentar, panouri informative cu următoarele date: cine efectuează lucrările, în baza cărui contract, termenul de execuție, dar și denumirea obiectului care se construieşte. În conformitate cu cerinţele contractuale, pînă la finalizarea definitivă a lucrărilor, antreprenorii au obligaţia de a restabili temporar suprafeţele deteriorate, asigurînd confortul minim necesar pentru deplasarea locuitorilor", se arată în mesajul întreprinderii.


Potrivit „Apă-Canal Chişinău”, la moment, este în plină desfăşurare Programul de reabilitare a cca. 140 km de reţele de apă din mun. Chişinău, avînd loc lucrări de renovare a rețelelor de apeduct.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load