Apă canal anunță sistări planificate de apă

Apă canal anunță sistări planificate de apă

Consumatorii din bulevardul C. Negruzzi, 4-6/1 vor rămîne joi, 15 martie, fără apă la robinet.

Sistările sînt planificate între orele 09.00 şi 17.00, timp în care vor fi înlocuite robinete şi apometre, transmite IPN.

De asemenea, joi, între orele 09.30 şi 17.00, apa va fi sistată pe strada Calea Ieșilor, 43/1. Potrivit SA „Apă-Canal Chişinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresa respectivă.

Și locuitorii din suburbia Cruzești vor rămîne între orele 09.00 şi 14.00 fără apă la robinet. Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în legătură cu executarea unor lucrări planificate la stația de pompare hidrofor din localitate.

Consumatorii vizați sînt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sînt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load