COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Anterior stopate, lucrările de pe terenul din strada Grenoble au fost reluate (FOTO)

Anterior stopate, lucrările de pe terenul din strada Grenoble au fost reluate (FOTO)

Chiar dacă, anterior, lucrările de „amenajare” a terenului situat de-a lungul străzii Grenoble, în preajma Spitalului „V. Ignatenco” și a hotelului „Vila Verde” au fost stopate, astăzi, observăm că acestea au fost reluate.

Cîteva imagini ajunse pe adresa redacției noastre surprind cîteva utilaje tehnice prezente „la datorie” pe terenul îngrădit. Nu s-a anunțat oficial ce se va construi acolo, însă, potrivit unor surse, agenții economici, care au intrat în posesia lotului de pămînt, intenționează să ridice aici un hotel și o zonă de odihnă.


Amintim că, în octombrie 2019, vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a cerut Executivului să anuleze o hotărîre, luată de Guvernul Filip în februarie 2019, prin care aceste zece hectare de teren agricol au fost transmise în arendă unor agenți economici pentru construcția unui complex agroindustrial.

Ulterior, în luna noiembrie a anului trecut, Slusari a sesizat Centrul Național Anticorupție cu privire la presupusele ilegalități legate de darea în arendă a acestui teren. Sesizarea urma să fie examinată în cadrul unui dosar penal.

Soarta acestor zece hectare de teren agricol nu este clară, întrucît Procuratura „tace”, motivînd secretul anchetei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load