COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Amendă de 11.250 de lei pentru o femeie care citea în Parcul Valea Morilor

Amendă de 11.250 de lei pentru o femeie care citea în Parcul Valea Morilor

Plăcerea de a citi în locuri publice costă mult pe timp de carantină. O femeie din Chișinău a fost amendată cu 11.250 de lei după ce a fost văzută citind o carte în Parcul Valea Morilor.

Informația a fost confirmată pentru știri.md, de ofițerul de presă Natalia Stati.

Potrivit informațiilor, femeie care locuiește în sectorul Botanica a venit în Parcul Valea Morilor, s-a așezat pe o bancă și lectura o carte.


În acel moment de ea s-au apropiat cîțiva polițiști și au atenționat că ea încalcă regulile impuse pe timp de pandemie. Femeia s-a arătat indignată și nu a putut explica motivul pentru care a venit în parc, deși acest lucru este interzis.

Ulterior, totuși, aceasta și-a recunoscut vina și i-a fost aplicată o amendă mai blîndă.

"Femeia a încălcat deciziile Comisiei Situației Excepționale, care la moment sînt impuse de autorități. Aceasta se afla în parc și citea o carte. După și-a recunoscut vina, polițiștii i-au prescris o amendă în mărime de 11.250, în loc de 22.500 de lei", ne-a spus Stati.

Menționăm că acesta nu este primul caz de așa gen. Anterior, o tînără care făcea sport în parcul Valea Morilor din Capitală pe timp de pandemie, la fel a fost amendată.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load