COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alți 13 angajați din domeniul educației, testați pozitiv la COVID-19

Alți 13 angajați din domeniul educației, testați pozitiv la COVID-19

În perioada 17-23 iulie, alte 13 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 au fost confirmate în rîndul angajaților din învățămînt din capitală, dintre care 6 din cadrul instituțiilor preșcolare, iar 7 din instituțiile de învățămînt secundar. La moment sînt 25 de cazuri active.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul ședinței operative a serviciilor primăriei.

„În cadrul spitalului Sfînta Treime vor fi suplinite 170 de paturi, dintre 18 în terapie intensivă”, a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban.


„Specificul permite separarea blocurilor, cu 400 de paturi cu profil general unde sînt 16 departamente și a doua secție cu profil Covid cu 170 de paturi, fiecare bloc va avea 2 căi de acees”, a precizat viceprimarul Angela Cutasevici.

La fel, în perioada 13-24 iulie locuitorii au raportat 151 sesizări pe platforma eu.chisinau.md, din numărul total 22 au fost soluționate, 79 sînt în lucru, 15 - respinse, iar 35 urmează a fi luate în lucru, scrie unimedia.info.

În sectorul Botanica au fost înregistrate cîte 41 de probleme municipale, 25 sesizări la Ciocana, 25 - Centru și 15 - sectorul Buiucani.

Cele mai multe probleme s-au referit la categoria drumuri, gropi și semne rutiere, construcții neautorizate, parcuri și spații verzi.

Pînă în prezent peste 2 mii de sesizări au fost înregistrate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load