UPDATE: Alerta cu bomba de la Parcul de Troleibuze din Chișinău s-a dovedit a fi FALSĂ

UPDATE: Alerta cu bomba de la Parcul de Troleibuze din Chișinău s-a dovedit a fi FALSĂ

UPDATE 14:20 - Alerta cu bombă de la Parcul de Troleibuze din Chișinău s-a dovedit a fi FALSĂ. Informația a fost confirmată de Serviciul de presă al Direcției situații excepționale a MAI.

(13:45) - Alertă cu bombă la Parcul de Troleibuze nr.1 din capitală. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către Silviu Mușuc, șef-adjunct al Direcției municipale de poliție.


Zona a fost evacuată, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje ale poliției. Potrivit martorilor oculari, angajații au fost evacuați atît din clădire, cît și de pe teritoriul parcului. După mai multe verificări s-a stabilit că alerta era falsă.


„O persoană de gen masculin a apelat la poliție la ora 11.45 și a comunicat că la Administrația Parcului de Troleibuze se află un obiect explozibil. Personalul a fost evacuat, iar zona a fost încercuită și se cercetează locul. Momentan se întreprind măsuri pentru stabilirea și identificarea persoanei care a efectuat apelul”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei.


Pe marginea cazului dat va fi pornită o cauză penală pentru comunicarea mincinoasă despre actul de terorism.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load