TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„Aleea presei” de la Chișinău a căpătat o nouă imagine

„Aleea presei” de la Chișinău a căpătat o nouă imagine

Printre rînduri de ani, orașul Chișinău a mai păstrat unele locuri dragi inimii locuitorilor săi, care poartă caracter cultural și necesar pentru societate.

Unul dintre aceste minunate locuri care a mai rămas este „Aleea presei” amenajată în scuarul Catedralei, transmite NOI.md cu referire la diez.md.


Cu vitrinele vechi care au pierdut o mare parte din sticlă și din imaginea estetică a orașului, dar totuși în fiecare zi prin ramele lor obosite de ani și de ploi mai scotocesc ziarele proaspete, ceea ce ne spune că azi se mai citește presa și că această alee este utilă pentru societate.

Aceasta a fost cea mai importantă motivație pentru compania MOLDPRESA care a renovat această alee cu 18 standuri noi, care conțin ornamente naționale oferind un colorit moldovenesc și o imagine estetică orașului.

Acest scuae a fost ales, ținînd cont de trecutul glorios al acestei alei care a supraviețuit așa numita „perestroică”, în timpul căreia societatea setoasă după informație a atins punctul culminant. În acele timpuri era necesar să stai la coadă la un chioșc de presă în cele mai matinale ore și nici atunci nu erai sigur dacă reușești să procuri ziarul preferat, prin urmare mulțimea se înghesuia pe aleea presei citind cu nesaț noutățile.

Compania MOLDPRESA, fiind cel mai mare distribuitor de presă din Republica Moldova, și-a propus să fie inovativ, iar standurilor cu ziare să le ofere o nouă viață, care în fiecare dimineață vor fi completate cu presă proaspătă, făcîndu-le utile pentru fiecare dintre noi. Este o alee în care a depus suflet întreaga echipă, care speră că acest proiect social va fi unul benefic pentru locuitorii Chișinăului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load