COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Activitatea întreprinderii Autosalubritate va fi verificată

Activitatea întreprinderii Autosalubritate va fi verificată

În urma ședinței din 10 iunie curent, Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a hotărît că se va crea o comisie de control al activității Întreprinderii Municipale Autosalubritate.

Controlul activității Î.M. Autosalubritate vine în urma mai multor sesizări din partea asociațiilor obștești pentru ocrotirea animalelor, a persoanelor afectate de problema maidanezilor, dar și din partea angajaților întreprinderii, transmite Știri.md.

Comisia de control va verifica, timp de 3 luni, activitatea întreprinderii municipale dar și a azilului de cîini vagabonzi pentru ca ulterior să prezinte un raport privind constatările și măsurile necesare pentru soluționarea problemelor enunțate.


Din componența Comisiei de control fac parte 11 membri.

În luna martie, consilierii municipali au votat o decizie protocolară pentru a cere demiterea din funcție a directorului Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, precum și a șefului centrului de sterilizare din subordinea întreprinderii.

Aleșii locali erau nesatisfăcuți de modalitatea în care este gestionată situația cîinilor vagabonzi din municipiul Chișinău.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load