COVID-19 în MOLDOVA

A fost prelungită campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”

A fost prelungită campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Termoelectrica prelungește termenul de desfășurare a campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara” pînă luni, 21 septembrie.

În cadrul campaniei, toate blocurile locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică beneficiază gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru sezonul rece.

Condițiile de participare sînt simple. Gestionarii care se mobilizează împreună cu locatarii și reușesc să achite integral consumul curent și datoriile la energia termică sînt îndemnați să expedieze o cerere către Termoelectrica, la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md, în care să solicite efectuarea acestor lucrări.


„Campaniile de fidelizare demarate de Termoelectrica ocupă un loc important în cadrul companiei, iar acțiunile pe care le desfășurăm se transformă deja în tradiție. Acest lucru este valabil și pentru campania „Achiți iarna fii răsplătit vara", care ne ajută, an de an, să fim cît mai aproape de consumatorii noștri” precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a instalațiilor de termoficare din interiorul blocului sînt efectuate de către agenți economici licențiați în domeniu, iar cheltuielile sînt suportate de către locatarii blocurilor.

Pentru detalii suplimentare, apelați Centrul de Apel al Termoelectrica – 1300.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load