COVID-19 în MOLDOVA

A fost lansată o hartă cu toate instituțiile de învățămînt și scenariile alese

A fost lansată o hartă cu toate instituțiile de învățămînt și scenariile alese

Primăria Chișinău a publicat informații despre modelul de învățare a școlilor din Chișinău. Astfel, potrivit primarului general Ion Ceban, datele și modelele selectate de școli au fost plasate pe o hartă interactivă.

„Pentru a ajuta părinţii şi elevii să se informeze din prima sursă despre scenariile activităţii instituţiilor de învăţămînt din capitală, primăria Chişinău a creat o hartă online. Astfel, 147 de şcoli şi licee din municipiu, inclusiv 11 private, au fost incluse pe o platformă ArcGIS. https://data.iharta.md/scoli2020/”, scrie Ion Ceban.

Edilul afirmă că utilizatorul, care deschide harta, poate găsi instituţia de învăţămînt, iar accesînd-o va fi redirecţionat către profilul şcolii, unde este indicat: modelul sau modelele de activitate alese pentru anul de studii, numărul de elevi, cadrele didactice şi clasele din instituţie.


„Ne dorim ca în acest fel să aducem o claritate la început de an şcolar despre activitatea fiecărei instituţii de învăţămînt din capitală. Harta poate fi accesată de pe site-ul chisinau.md”, a punctat edilul.
Harta va fi completată și cu alte informații utile despre școli.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load