COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

134 de blocuri locative și 76 instituții medicale rămîn conectate la încălzire

134 de blocuri locative și 76 instituții medicale rămîn conectate la încălzire

Termoelectrica a finalizat cu succes procedura de deconectare de la încălzire a blocurilor locative, conform Dispoziției nr.156-d privind sistarea livrării energiei termice pentru încălzire, emisă de primăria mun. Chișinău, și a solicitărilor gestionarilor fondului locativ.

Astfel, în continuare rămîn conectate la serviciile de termoficare 134 de blocuri locative, gestionarii cărora au solicitat continuarea livrării de energie termică, pentru consumul de timp de noapte. Totodată, 76 de instituții medicale consumă în continuare agent termic pentru încălzire.

Menționăm faptul că, Termoelectrica S.A. livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur, iar toate branșamentele sînt dotate cu contoare, ceea ce oferă posibilitatea sistării și/sau repornirii încălzirii în clădire la necesitate.

Termoelectrica S.A. asigură cu energie termică 4425 de imobile, dintre care: 466 instituții bugetare, 784 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 209 mii de apartamente și 315 case particulare din mun. Chișinău.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load