COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

VIN la Kaufland pentru EA ©

VIN la Kaufland pentru EA

„Vin la Kaufland” revine cu o nouă ediție, de această dată fiind dedicată Zilei Internaționale a Femeii. Știm că femeia, ca și vinul, este principala inspirație a tuturor poeților și muza tuturor pictorilor. Dar mai ales, știm, că femeilor le place vinul bun.

Campania „Vin la Kaufland” este concepută pentru a susține tradiția de promovare a vinurilor autohtone, realizată prin numeroase evenimente de promovare a vinurilor moldovenești mai mulți ani la rând.

„Vin la Kaufland pentru EA” a avut ca umbrelă cele mai rafinate spumante oferite de Apriori Wine. Degustarea a fost prezentată de somelierul Dumitru Dediu care a învățat clienții Kaufland cum se servește corect un vin spumant și cum se asociază vinurile în funcție de bucatele pe care le alegem.

„„Pentru ajunul de 8 martie eu recomand un vin spumant rose, dulce, pentru că din experiența mea știu că femeile preferă culoarea roz și această zi se asociază perfect cu această nuanță..Vinul spumant dulce l-aș recomanda asociat cu ceva foarte fructat. Cu siguranță le-am venit în ajutor bărbaților pentru a alege spumantul preferat pentru aleasa inimii”", relatează Dumitru Dediu.

Vinul este mereu un cadou bun și un detaliu important pentru o cină delicioasă. Din acest motiv, organizatorii s-au gândit să le sugereze cumpărătorilor săi niște idei de cadouri și recomandări pentru a surprinde femeia dragă.

„Ne bucurăm să fim deja la a III-a ediție a campaniei Vin la Kaufland, care și-a propus să aducă produsele autohtone mai aproape de cumpărătorii noștri. De Ziua Internațională a Femeilor, am decis să le surprindem cu o degustare a la carte, în cadrul magazinelor noastre. Dragi femei, vă dorim să aveți parte de un 8 martie în fiecare zi a anului”,”, a menționat PR managerul Kaufland Moldova, Cristina Aramă.

Prin aceste evenimente, compania își dorește să aducă în coșul consumatorilor vinurile moldovenești, care poartă cu cinste numele țării, pe cele mai mari piețe şi la cele mai prestigioase concursuri internaționale.

Evenimentul s-a desfăşurat în incinta magazinului Kaufland de pe str. Decebal, iar partenerul acestei ediții a fost compania Apriori Wine.

Kaufland Moldova va continua să realizeze evenimente din această serie în magazinele sale. Un somelier, alături de producătorul de vinuri, va prezenta și degusta împreună cu cumpărătorii interesați din magazin, câteva vinuri și alte produse care pot fi combinate cu acest vin. Somelierul va prezenta povestea fiecărui vin și calitățile acestuia, îndemnând cumpărătorii să opteze pentru un vin produs în Moldova.

Urmărește pagina Kaufland Moldova, pentru a fi la curent cu toate noutățile și alătură-te marii familii a promotorilor produselor autohtone.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load