COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un nou eveniment marca Victoriabank CLUB - „Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online” ©

Un nou eveniment marca Victoriabank CLUB - „Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online”

Victoriabank te invită la cea de-a doua ediție din acest sezon de evenimente Victoriabank Club - „Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online”. Evenimentul este dedicat tuturor antreprenorilor, managerilor/directorilor de marketing și vânzări, începătorilor sau specialiștilor din domeniul marketingului.

Toți cei care au un produs sau serviciu excelent, însă nu au strategiile sau tacticile de marketing online corecte, au depus deja eforturi semnificative, dar cumva, rezultatele au întârziat să apară, sunt așteptați la seminarul lui Călin Biriș din 31 octombrie, ce se va desfășura la hotelul Courtyard by Marriott, începând cu ora 15:00.

Călin Biriș este unul dintre cei mai apreciați experți în marketing online din România, cu peste 10 ani de experiență. În prezent este Senior Business Partner în agenția de Digital Loopaa Marcom, trainer și fondator al programului Online Mastery (curs online de Marketing Online de la A la Z), iar în trecut a fost Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga.

Timp de 3 ore, participanții la eveniment vor afla cel puțin 4 lucruri:

1. Cum să-ți pui bazele unui marketing online bine organizat și eficient

2. Care sunt principalele canale de publicitate și comunicare online și în ce ordine să le folosești pentru a avea maximul de impact și a-ți crește treptat afacerea

3. Exemple de bune practici în Marketing Online

4. Sfaturi utile de Social Media pentru un impact mai mare în comunicare

Evenimentul este absolut gratuit, însă necesită înscriere prealabilă. Doritorii să participe la curs se pot înscrie aici.

Victoriabank Club este o inițiativă BT Club, extinsă de Banca Transilvania în Republica Moldova. Programul de dezvoltare personală şi profesională este destinat antreprenorilor şi înseamnă traininguri, conferințe, consultanță şi networking. Proiectul a fost lansat în aprilie, a.c. și a reprezentat o premieră pentru Republica Moldova. Până acum, au avut loc 4 astfel de seminarii la care au fost abordate diverse subiecte precum: concepte financiare pentru manageri, strategii pentru o prezentare mai clară, mai convingătoare și mai captivantă a serviciilor, produselor și a companiei.

Evenimentele marca Victoriabank Club sunt organizate cu suportul BERD și a Guvernului Suediei.

Banca Transilvania şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare sunt, din ianuarie 2018, acționari majoritari ai Victoriabank, deținând peste 70% din capitalul social al băncii. Ca obiectiv strategic principal, acestea și-au propus susținerea antreprenorilor şi economiei Republicii Moldova

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load