Un moldovean și-a dezvoltat o afacere cu banii de la nuntă

Un moldovean și-a dezvoltat o afacere cu banii de la nuntă

Un moldovean a devenit un antreprenor de succes peste Prut după ce a adus pe piața locală ,,salata marinată de morcovi” ușor picantă, dulce-acrișoară.

La noi, mai este numită ,,morcov coreean”. Consumatorii sînt încîntați de rețeta moldoveanului. Acesta și-a dezovoltat afacerea din banii acumulați la nuntă. Pentru bucătărie a renunţat şi la cariera din Ministerul de Interne de la Chișinău.

Gicu Roşca intră dis-de-dimineaţă în bucătărie şi pregăteşte şase feluri de salată, doar cu ingrediente bio. Bunica lui din Republica Moldova l-a învăţat cum să potrivească gusturile. Odată lecţia învăţată, a renunţat la postul din Ministerul de Interne de la Chişinău şi a venit în Iaşi, unde a investit toţi banii cîștigați la nuntă. Adică 15 mii de euro. Trimite săptămînal 1.500 de porţii în magazinele din Iaşi. Recent, a livrat şi pentru magazinele româneşti din inima Londrei.

,,Sînt reţete foarte vechi, mai ales în Fosta Uniune Sovietică se obșnuia să fie mîncată foarte des şi mult. Cea mai căutată salată este cea de morcovi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load