Triumful vinificatorilor moldoveni pe piața Emiratelor Arabe Unite ©

Triumful vinificatorilor moldoveni pe piața Emiratelor Arabe Unite

În această săptămînă, în Emiratele Arabe Unite s-a desfășurat cu succes prezentarea produselor vinicole moldovenești!

Compania ROYAL WINE BASARABIA (Emiratele Arabe Unite) a fost creată special pentru promovarea vinificatorilor moldoveni. Prima și singura companie care a reușit să obțină licență pentru importul de băuturi alcoolice moldovenești pe piața Emiratelor Arabe Unite.

Conducerea Companiei a menționat: „Sîntem într-o țară musulmană. Producerea băuturilor alcoolice este interzisă prin lege, este permis numai importul din străinătate, astfel încît distribuția alcoolului se află sub controlul foarte strict al statului și deci este necesară obținerea unei licențe speciale. Atunci cînd se desfășoară campanii publicitare, trebuie neapărat respectată legislația Emiratelor Arabe Unite.”

În Emiratele Arabe Unite, principalul canal pentru promovarea băuturilor alcoolice este considerat sectorul HoReCa (licență pentru vînzarea alcoolului nu dețin toate hotelurile și restaurantele și nu în toate Emiratele). Conform unor estimări, ponderea acestuia este de 95% din vînzările oficiale. Cel de-al doilea canal de desfacere este vînzarea cu amănuntul, de care se ocupă, în primul rînd, magazinele specializate pentru rezidenți (cu licență). Consumul de alcool este permis numai în locuri special amenajate. Astfel, spre deosebire de piața din Europa, America, Asia și Africa, nu există concurență cu producătorii locali de alcool.

Cei de la Compania ROYAL WINE BESSARABIA consideră că acesta este un mare succes pentru toți vinificatorii din Republica Moldova, care au reușit să se afirme pe piață și încă o dată să ocupe un loc de frunte, dovedind că vinul moldovenesc poate concura pe picior de egalitate cu branduri internaționale bine cunoscute.

În urma analizei pieței de produse alcoolice, se poate concluziona că, în absența producătorului autohton, principalii concurenți sînt producători străini internaționali de băuturi alcoolice. Produsele lor se disting întotdeauna prin calitate înaltă, sortiment larg, varietate de ambalaje. De aceea, se poate spune cu certitudine că vinificatorii moldoveni au obținut o calitate superioară a produselor în condițiile unei concurențe dure pe piață.

Un lucru important este capacitatea companiei ROYAL WINE BASARABIA de a efectua livrări exclusive pe piață a unui asortiment larg de băuturi care au cîștigat un număr mare de distincții la diverse competiții internaționale. Toate produsele sînt de înaltă calitate, astfel încît compania cooperează doar cu companii de încredere și este furnizor oficial exclusiv în Emiratele Arabe Unite al băuturilor produse de CRICOVA, MILEȘTII MICI, Winery & Distillery KVINT, PURCARI, BARZA Albă, PERFECT și al alți producători din republică.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load