Sisteme complexe cu pompe de circulație de tip ITP, Top-S, Stratos ©

Sisteme complexe cu pompe de circulație de tip ITP, Top-S, Stratos

Lumină, căldură, apă caldă, apă rece - confortul din fiecare casă depinde anume de aceste utilități. Dar ce se întâmplă atunci când una dintre rețele funcționează defectuos? Probabil mulți s-au confruntat cu faptul ca nu toate radiatoarele se încălzesc uniform sau chiar ultimele din instalație rămân reci. Cel mai probabil nu a fost instalată o pompă de circulație corespunzătoare. Ea este motorul unei centrale funcționale. Dacă vă confruntați cu aceleași problemă, v-am pregătit în acest articol câteva recomandări econoame și potrivite pentru orice sistem.

Investiți în soluții fiabile pentru locuința voastră

La modul practic pompa de circulație funcționează în felul următor. Transportă apa încălzită de la sursă (cazan, rețea centrală etc.) în țevile care duc spre baterie sau calorifere.

Pompele de circulație sunt caracterizate prin diferite clase energetice, trepte de funcționare și modalități de aerisire. Îți vom prezenta următoarele tipuri de pompe Wilo:

  • Pompe de circulație Top-S,
  • Pompe de circulație Stratos.

Pompe de circulație

Pompe de circulație – principala funcție a pompei de circulație este de a redistribui energia furnizată de rețea (centralizată sau cazan) în sistemele de ventilație, apă caldă și încălzire. Acest tip de pompe reglează debitul lichidului de răcire în conformitate cu setările care au fost puse. Instalarea unui asemenea utilaj va permite o scădere de până la 30% a consumului de căldură. De obicei, asemenea echipamente se instalează la rețeaua de distribuție a agentului termic din cadrul blocurilor rezidențiale, comerciale sau casele particulare.

Pompe Top-S permit reglarea manuală a turației

Pompa de circulație de tip Top-S – este o pompă cu rotor umed, cu racord filetat sau cu flanșă. Aceasta poate fi instalată la toate tipurile de sisteme de încălzire cu apă caldă, instalații industriale de recirculare, de climatizare și circuite închise de răcire. Înălțimea nominală de pompare ajunge până la 15 m. Datorită stratului de acoperire prin cataforeză, carcasa pompei este protejată împotriva coroziunii. Treptele de turație pot fi reglate în mod manual.

Stratos – compact și fiabil pentru orice locuință

Pompa de circulație de tip Stratos – este o pompă Wilo cu rotor umed, cu racord filetat sau cu flanță, motor EC și reglare automată a turației. Are o eficiență și fiabilitate mare întrucât este controlată electronic. Are un singur rotor pentru recircularea apei potabile. Înălțimea nominală de pompare estre de 1-16 m. Este dotată cu un ecran LCD care ușurează modul de utilizare și setare. Poate fi conectat la diverse sisteme de instalații de încălzire cu apă cală, climatizare, circuite de răcire închise, instalații industriale de recirculare.

O mulțime de avantaje, nu-i așa? Nu mai aștepta, alege confortul unei vieți fără griji cu pompele potrivite de la Axima!

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load