Serviciul „Curier Rapid” are acum oficiu nou pentru a-și desfășura eficient activitatea ©

Serviciul „Curier Rapid” are acum oficiu nou pentru a-și desfășura eficient activitatea

Pentru o mai bună organizare și pentru a spori eficiența Serviciului „Curier Rapid”, Poșta Moldovei a inaugurat astăzi un nou oficiu destinat în special serviciului de curierat din incinta Centrului de Prelucrare și Transportare a Poștei.

Oficiul serviciului „Curier Rapid” a fost dotat cu echipament de calcul modern, mobilier nou, dar și o bucătărie, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare pentru desfășurarea activității angajaților.

Directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, în discursul său a menţionat că această renovare reprezintă primul pas spre schimbare în interiorul Centrului de Prelucrare și Transportare a Poștei. „Vă felicit din suflet cu noul oficiu. Odată cu această renovare sperăm să echilibrăm și să îmbunătățim serviciul Curier Rapid. Suntem la început de an, urmează multe schimbări și sperăm să ne vedem la sfârșitul anului cu noi realizări de care să ne putem mândri”.

„Vreau să zic că este un eveniment senzațional. Mă bucur că astfel de evenimente se întâmplă des la Poșta Moldovei. Datorită noului oficiu vom putea răspunde cu o calitate mai bună la serviciile prestate. Colectivul Curier Rapid este unit și le doresc să continue în același tempo. Felicitări!”, a adăugat Directorul CPTP, Taisia Rudeanu.

Încântați de noul oficiu au fost în primul rând specialiștii care activează în Direcția Curier Rapid. „Împreună cu colegii mei de la Curier Rapid așteptam de mult timp o schimbare. Era dificil să activezi într-un oficiu mic, având în vedere numărul persoanelor implicate, dar și volumul de lucru. Astăzi, are loc inaugurarea noului oficiu pentru serviciul Curier Rapid, fapt ce va asigura confortul, dar și o mai bună conlucrare între colegii mei. Pentru ca să prestezi un serviciu calitativ e nevoie și de condiții de muncă favorabile. Mulțumesc și le doresc tuturor succese în continuare!”

Serviciul „Curier Rapid” este răspândit atât în raza Municipiului Chișinău cât și pe întreg teritoriu al Republicii Moldova. Serviciul „Curier Rapid” are cea mai extinsă rețea de livrări fapt care permite deplasare în cele mai îndepărtate localități ale țării. În acest timp, curierii au reușit să livreze zeci de mii de trimiteri poștale, astfel, fiecare comandă de livrare este tratată cu seriozitate, coletele, scrisorile, facturile și nu doar, ajungând la destinatar în siguranță.  Serviciul „Curier Rapid” a fost implementat de către Î.S. Poșta Moldovei în anul 2014.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load