ProFecund - pentru bărbații care își doresc copii ©

ProFecund - pentru bărbații care își doresc copii

Multe cupluri se confruntă cu probleme de infertilitate. Abilitatea unui cuplu de a concepe un copil depinde de fertilitatea ambilor parteneri, însă uneori cauza poate fi găsită anume la bărbați. Știți de ce? Pentru că este foarte important ca și bărbații să fie la fel de pregătiți precum femeile.

Două treimi dintre cuplurile care nu pot avea copii sînt afectate de infertilitatea partenerului. Așadar, apare întrebarea ce trebuie să faci înainte de a concepe un copil? Noi îți recomandăm tratament pentru fertilitate cu suplimentele ProFecundB pentru bărbați. ProFecund B constituie un tratament foarte eficient, dovadă fiind multe cupluri cărora le-a reușit să obțină un rezultat pozitiv la testul de sarcină.

ProFecund B este un supliment care stimulează fertilitatea masculină și sprijină funcția de reproducere la bărbați. Acesta ameliorează problemele de fertilitate masculină; sporește producția de lichid seminal; mărește rezistența la stresul fizic și mental, factor esențial pentru menținerea în bune condiții a capacității reproductive. Totodată, suplimentul îmbunătățește dinamica și performanța intimă la bărbați.

Bărbaților care vor să-şi mărească şansele de a deveni taţi, le recomandăm să urmeze un tratament de minim 3 luni de zile (sau conform recomandării medicului specialist). Produsele ProFecund B sînt eficiente în echilibrarea hormonilor, precum și la îmbunătățirea stării generale de sănătate, care sînt atît de vitale pentru concepție. Dacă te-ai hotărît să concepi un copil, începe acum o cura de tratament cu ProFecundB pentru a obține cît mai curînd un rezultat pozitiv la testul de sarcină.

Suplimentul este disponibil în rețeaua Farmacia Familiei. Pentru mai multe detalii, puteți apela la InfoLine (022) 780 780.

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load