Produse cosmetice de îngrijire a tenului pe timp de iarnă ©

Produse cosmetice de îngrijire a tenului pe timp de iarnă

Odată cu schimbarea vremii se schimbă nu doar garderoba și starea noastră de spirit, dar şi starea tenului, indiferent de tipul acestuia.

Pe timp de iarnă, când afară este vânt sau ger, organismul uman produce mai puține grăsimi, iar în condițiile unui aer uscat din încăperile încălzite, are loc dereglarea echilibrului hidrolipidic și a barierei de protecție ale pielii. Ca urmare, crește sensibilitatea pielii, care începe să se descuameze și apare senzația de disconfort. Toate acestea sunt semne ale deshidratării pielii. În ajutor ne vin produsele cosmetice speciale, care pe timp de iarnă trebuiesc alese destul de minuțios. Să facem alegerea corectă ne pot ajuta specialiștii rețelii de farmacii «Hippocrates», care permanent își informează clienții despre beneficiile unor sau altor poduse cosmetice sau medicamente. Iată cele mai importante recomandări în materie de îngrijire a tenului și pielii mâinilor de la cosmetologul și brand-managerul “Produse Cosmetice” al rețelei de farmacii «Hippocrates», Nina Mintuș:

 «Pe timp de iarnă tenul are nevoie de o curățare mai fină și de produse cosmetice suplimentare. Etapele de bază ale ritualului zilnic de îngrijire a pielii rămân aceleași, doar urmează să schimbăm produsele, reieșind din noile cerințe ale tenului. Urmează să începem de la gelurile de duș hrănitoare, cu un conținut de uleuiri nutritive sau proteine. Următorea etapă – aplicarea cremelor și a balsamurilor de corp după baie și alte proceduri acvatice, care «conservează» umiditatea în piele. Pentru curățarea oricărui tip de piele în perioada rece a anului se recomandă doar produsele cosmetice delicate, fără alcool. Putem îmbogăți și suplimenta programul de îngrijire a tenului și corpului cu seruri hidratante, măști sau uleiuri. În perioada rece a anului ne putem răsfăța și piciorușele dragi cu băi de sare și creme hrănitoare, care le vor pregăti pentru  perioada estivală».

Potrivit reprezentantului rețelei de farmacii «Hippocrates», pe timp de iarnă în poșeta fiecărei doamne trebuie să se regăsească o cremă de mâini și un balsam de buze. Important e să știm, că nu trebuie să aplicăm crema de față și de mâini imediat înainte să ieșim afară. Despre multe alte particularități ale îngrijirii pielii pe timp de iarnă ne pot informa specialiștii rețelei de farmacii «Hippocrates», care  ne vor ajuta atât să alegem corect produsele cosmetice, cât şi să facem economii, beneficiind de oferta «Fiecare cumpărătură cu beneficiu». Deci, în perioada 15-31 ianuarie, la achitarea unui produs, al doilea îl primim cadou. Este valabilă și reducerea de 20 la sută la seturile cadou din seria de produse Gerovital plant.

Potrivit brand-managerului “Produse Cosmetice” , Nina Mintuș, «în perioada rece a anului organismul trece printr-o  perioadă de adaptare internă, legată de devierile hormonale sezoniere, fapt  ce influiențează și metabolismul la nivelul pielii. Aceste schimbări nu trebuiesc ignorate, de aceea este important să ținem minte, că frumusețea vine din interior și să includem în meniumai multe vitamine și acizi grași OMEGA-3. Iar ceaiurile verzi și cele din plante sunt o sursă perfectă de lichide, căldură și antioxidanți, folositori tenului. » 

Fiți sănătoși! 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load