COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Orange Virtual PBX – preia toate apelurile, chiar și când nu ești în oficiu ©

Orange Virtual PBX – preia toate apelurile, chiar și când nu ești în oficiu

Orange Moldova lansează pentru clienţii business serviciul Virtual PBX. Această soluţie permite conectarea şi gruparea telefoanelor fixe ale companiei, fără a investi în procurarea şi întreţinerea unei staţii telefonice clasice. Soluţia Orange înseamnă crearea unei centrale telefonice în cloud, ceea ce aduce un plus de eficienţă şi productivitate pentru afacere.

Andrei Preaşcă, Director B2B Orange Moldova:Pentru antreprenori fiecare apel preluat însemnă un potenţial client, o comandă livrată, un partener mulțumit. Virtual PBX de la Orange permite să fii mereu conectat, indiferent dacă lucrezi de acasă, din parc, de pe litoral sau dacă în timpul apelului eşti prins în discuţii cu alt client sau eşti cu colegii în şedinţă. De asemenea, serviciul presupune şi opţiunea care monitorizează interacţiunea telefonică a echipei cu potenţialii clienţi. Această soluţie inovativă, mai ales acum, devine utilă ca niciodată, deoarece asigură legătura permanentă cu clienţii. Este soluția inteligentă care ajută la creşterea vânzărilor, la dezvoltarea afacerilor şi consolidarea reputației”.

Ce este Virtual PBX

Serviciul Virtual PBX de la Orange înseamnă că toate telefoanele fixe din companie sunt conectate cu ajutorul unui router. Staţia telefonică virtuală permite setarea unui mesaj de salut, dar și a unui mesaj de așteptare, pentru ca comunicarea cu clientul să fie din prima secundă. De asemenea, telefonul fix poate să fie setat pentru ca apelul să fie transferat automat pe telefonul mobil. Toate apelurile sunt monitorizate, atât cele preluate, cât şi cele pierdute, iar convorbirile telefonice sunt înregistrate, ceea ce permite accesul la convorbiri oricând. Virtual PBX este soluția perfectă şi pentru organizarea unui Call centru. Pe lângă funcțiile gratuite incluse în abonament este posibilă integrarea cu orice CRM.

De ce să alegi Virtual PBX de la Orange

Orange propune o soluţie integrată, care este funcţională într-o zi. Toate investiţiile companiei se reduc la dorinţa de a fi mereu conectat cu oficiul, iar responsabilitatea pentru funcţionarea permanentă şi impecabilă a serviciului revine echipei Orange.

Virtual PBX eficientizează afacerea într-un mod simplu pentru întreprinderile care sunt clienţi corporativi Orange şi deţin abonamente de telefonie fixă pentru afaceri și Internet fix.

Virtual PBX oferă apeluri nelimitate în rețeaua fixă Orange și prețuri reduse la apeluri spre rețelele fixe și mobile naționale.

Beneficii:

 • investiție inițială – ZERO lei, echipamentele necesare sunt oferite pe baza unui abonament lunar
 • costuri lunare predictibile, abonament lunar în funcție de numărul de utilizatori
 • scalabilitate instantanee, se pot adăuga oricând noi utilizatori
 • funcții avansate – transfer apeluri, voicemail, music-on-hold, IVR etc.

Cum serviciul Virtual PBX poate fi util pentru compania ta?

 • Număr unic de intrare (multiline) – ca toate apelurile clienților să fie preluate
 • Numere scurte – comod pentru clienții din regiuni
 • Înregistrarea apelurilor – pentru a analiza și îmbunătăți activitatea operatorilor / angajaților
 • Salut vocal – fiecare client va fi întâmpinat cu un mesaj vocal politicos din numele companiei
 • Meniu vocal – pentru îmbunătățirea experienței clientului și redirecționarea acestuia către angajatul potrivit
 • Căsuţa vocală – pentru ca angajaţii să contacteze rapid clienții care și-au lăsat numărul de telefon
 • Distribuire de apeluri – pentru a distribui uniform apelurile între angajați și a reduce timpul de așteptare al clienților
 • Statistica apelurilor – pentru a evalua performanța angajaților

Virtual PBX este o soluție completă de centrală telefonică virtuală pentru birou ce oferă mai multe funcţionalităţi cu investiţii zero, cât şi un instrument de control direct de pe mobil sau laptop din contul online.

Deoarece serviciul este oferit în cloud, într-un mediu virtual, acesta este scalabil şi securizat, într-o platformă administrată de Orange. Serviciul se adaptează ușor nevoilor de comunicare ale fiecărei companii şi nu necesită investiții suplimentare pentru instalare, mentenanță și service, traininguri de specialitate pentru utilizarea echipamentelor sau licențe de software.

Descoperă toate beneficiile și funcțiile incluse gratuit aici.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load