Oficiu poștal nou în orașul Durlești ©

Oficiu poștal nou în orașul Durlești

În această zi frumoasă de duminică, Î.S.”Poșta Moldovei” a dovedit încă o dată că poate realiza lucruri frumoase!

Astăzi, 17 februarie 2019, locuitorii orașului Durlești din municipiul Chișinău s-au bucurat de un oficiu poștal nou dotat cu tehnologii de ultimă generație. Vechiul birou poștal, MD-2003, nu oferea condiții necesare pentru buna desfășurare a procesului de lucru.

La eveniment a fost prezent directorul general al întreprinderii, dl Serghei Nastas, care a menționat că acesta este al cincilea oficiu poștal redeschis în săptămîna curentă de către Î.S. „Poșta Moldovei”, fapt care dovedește încă o dată că obiectivul de bază al conducerii întreprinderii este crearea condițiilor moderne atît pentru angajați, cît și pentru clienți. Totodată, dl Nastas a promis că pînă la sfîrșitul anului, în orașul Durlești va fi instalat încă un birou poștal pentru ca clienții să nu fie nevoiți să se deplaseze în orașul Chișinău pentru a putea beneficia de serviciile întreprinderii

De asemena, dl director a menționat că realizarea cu succes a acestui proiect a fost posibilă în urma implicării active a primarului orașului, dna Eleonora Șaran, care a oferit un teren gratuit pentru instalarea noului oficiu poștal. Prezentă la eveniment, Eleonora Șaran a adresat profunde mulțumiri pentru implicare conducerii Î.S.”Poșta Moldovei” și a menționat că atît autoritățile locale, cît și locuitorii orașului Durlești sînt extrem de recunoscători pentru realizarea evenimentului de azi.

 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load