COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

MAXIMUM vine întotdeauna doar o vești bune! ©

MAXIMUM vine întotdeauna doar o vești bune!

Rețeaua de magazine Maximum împreună cu Samsung au pregătit o mulțime de surprize special pentru voi.

Bucurăte de un nou smartphone Samsung Galaxy S20 cu o baterie inteligentă, procesor super-puternic și multă memorie pentru toate fotografiile și selfie-urile zâmbitoare. Și pentru cei care lucrează de acasă, i se va potrivi perfect un Galaxy Note10 | 10+. Putere unui laptop, consolă de jocuri, cameră profesională și stilou electronic inteligent. Toate acestea - într-un Galaxy Note10 | 10+ super puternic. Iar la procurarea acestui smartphone, îți oferim cadou o pereche de căști wireless elegante Galaxy Buds cu un sunet impecabil de curat! De asemenea vor primi cadou și cumpărătorul de ceasuri inteligente elegante Galaxy Watch Active2.

Smartphonul Samsung Galaxy A71 oferă reproducerea naturală a culorii imaginii în orice moment: în timpul jocurilor, când vizionați filme și navigați pe Internet. Bucurați-vă de efectul cufundării maxime în timpul tuturor activităților preferate. Pentru a putea descărca cât mai multe jocuri și filme, vom oferi un card de memorie flash!

Samsung Galaxy S10e a devenit hitul vînzărilor în 2019, intelectul lui se adaptează stilului tău de viață. Se activează modul de noapte când te duci la culcare, studiază ce folosești mai mult pe smartphone-ul tău și economisește energie pentru aplicațiile pe care nu le folosești. El are grijă de tine în permanență, iar pentru o îngrijire mai atentă de sine, îți vom oferi un fitness tracker, care îți va monitoriza în mod regulat sănătatea și confortul. Un astfel de fitness tracker va primi și fericiții cumpărători ai smartphonului Samsung Galaxy A80 cu o cameră PTZ incredibilă care vă permite să realizați fotografii nu numai în modul camerei principale, ci și în modul selfie!

Notă importantă!

Prieteni, echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară legată de răspândirea coronavirusului COVID-19. Declarăm în mod responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează dezinfectarea regulată al mâinilor cu soluții ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. Zilnic se efectuează o inspecție vizuală a angajaților controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Fiți sănătoși. Aveți grijă de voi și de cei dragi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load