COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum și Samsung dă lovitura la prețurile televizoarelor! ©

Maximum și Samsung dă lovitura la prețurile televizoarelor!

A sosit cel mai bun moment pentru a salva lumea, stând pe canapea în fața televizorului! Rețeaua maximum în parteneriat cu Samsung anunță o mega-reducere doar până pe 10 aprilie - reduceri la cele mai bune modele TV de până la 25%!

Prețurile noastre sunt un adevărat „hit” al sezonului: de la modele le top QLED cu rezoluție fantastică de 8K la televizoare inteligente LED ultra-accesibile de mici diagonale.

Ecranul de 50 inci (127 cm) al LED Smart TV UE50RU7200UXUA - aceasta este o imagine 4K, conexiune la internet fără fir și un panou de control tactil - alegerea perfectă pentru iubitorii de „acțiune”. Numai până pe 10 aprilie - cu o reducere fantastică de 25%

Un televizor SMART mai mic cu diagonala de 32 inci (81 cm) se va aranja perfect într-o cameră mai mică și vă va bucura cu funcționarea rapidă a sistemului de operare și un meniu nesfârșit de aplicații inteligente.

Televizoarele inteligente cu o astfel de diagonală nu au fost niciodată atât de accesibile! UE50NU7090UXUA de 50 inch cu ecran Ultra HD 4K nu poate să nu vă bucure, mai ales la prețul special, valabil doar până pe 10 aprilie!

Pentru cei mai mari iubitori de filme, am rezervat modelul cu cea mai avansată tehnologie Samsung QLED, care oferă o reproducere de culori, un contrast și o adâncime neagră absolut uimitoare, care este deosebit de important atunci când vizionăm filme în rezoluție 4K ultra înaltă. Toată această splendoare - cu o reducere de 16% doar până pe 10 aprilie!

Magazinul nostru online este deschis 24/7! Este foarte important pentru noi că fiecare achiziție făcută la MAXIMUM să fie simplă și convenabilă, iar cumpărăturile online nu fac excepție. Am adunat mii de oferte profitabile, am realizat un design modern, rapid, elegant și intuitiv al site-ului, foarte convenabil atât pe PC, cât și pe smartphone-uri și tablete. Cumpărați cu 1 clic. Rapid, profitabil, comod și sigur!

Notă importantă! Prieteni, echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară legată de răspândirea coronavirusului COVID-19. Declarăm în mod responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează dezinfectarea regulată al mâinilor cu soluții ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. Zilnic se efectuează o inspecție vizuală a angajaților controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Fiți sănătoși. Aveți grijă de voi și de cei dragi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load