COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum: Sharp – tehnologia aerului perfect curat ©

Maximum: Sharp – tehnologia aerului perfect curat

Cu toții suntem acum preocupați de sănătatea noastră și a celor dragi. Aerul perfect curat este mai important ca niciodată.

Sistemul de purificare activ al aerului ce elimină virusurile, bacteriile și mirosurile neplăcute numit generator Plasmacluster de Ioni a fost dezvoltat de către compania japoneză Sharp și este gata să intre astăzi în casa ta!

Folosind ioni încărcați negativ și pozitiv, această tehnologie elimină eficient sporii de mucegai, bacteriile, virusurile, alergenii și alte particule dăunătoare. Astăzi, această tehnologie este folosită în toate aparatele de purificare a aerului de la Sharp.

În asortimentul nostru vei găsi întreaga gamă de produse din această categorie. Poți începe cu purificatorul portabil Sharp UJGC20EBS01, pe care îl vei folosi în interiorul unui automobil sau chiar în incăperi mai mici.

Dispozitivele mai sofisticate sunt umidificatoarele și purificatoarele de aer. Echipamentele de acest nivel nu numai curăță, dar și cresc coeficientul de umiditate a aerului din cameră. Sistemul de curățare a aerului are mai multe etape constând dintr-un pre-filtru, un filtru de cărbune și un filtru HEPA curățând 99,97% din aerul camerei, de particulele de impurități de până la 0,3 microni, menținând în același timp cea mai confortabilă atmosferă din casa ta.

Unul dintre modelele din această categorie este este umidificatorul / purificatorul Sharp KCD40EUB. Zona optimă de folosire este pentru camerele cu suprafețe de până la 26m2. Datorită funcției automate de purificare a aerului, filtrul de aer își reglează acțiunea pe măsură ce cantitatea de poluanți din aer se modifică.

Umidificatorul / Purificatorul Sharp KCA50EUW, poate acoperi aproape 40m2. Cu ajutorul senzorilor electronici încorporați care măsoară nivelul optimim de umiditate din camera, puteți lăsa aparatul să funcționeze in regim automat inclusive pe timpul nopții, fără teamă. Aveți în acest fel cel mai sofisticat umidificator disponibil pe piață, în același timp cu funcțiile complexe de control al calității aerului.

Umidificatorul / Purificatorul Sharp KCG60EUW poate menține curățenia și umiditatea perfectă într-o suprafață de 50m2. Filtrul său cu adevărat eficient HEPA, captează până la 99,97% din alergenii tipici, cum ar fi particulele de praf și părul animalelor, polenul și fumul.

Modul „ION Shower”, prezent în toate purificatoarele de aer Sharp îmbunătățește într-un timp foarte scurt calitatea aerului din încăpere și diminuează toate impuritățile dăunătoare, praful și mirosurile neplăcute.

Tehnologia PlasmaclusterIon elimină, de asemenea, electricitatea statică din casa ta: particulele de praf nu mai aderă la suprafețele din sticlă sau cele lăcuite și crește eficiența colectării prafului prin intermediul sistemului activ de purificare, din interiorul camerei. Praful poate fi mai eficient aspirat atunci când curățăm camera.

Gradul ideal de umiditate relativă dintr-o cameră este de 45-60%. Purificatoarele de aer Sharp umidifică aerul, oferind hidratare naturală fără efectul suprasaturării aerului cu umiditate și fără a lăsa reziduuri pe mobilă și plante.
Și datorită hidrostatului încorporat, care urmărește cu ajutorul unui procesor coeficientul optim de umiditate în cameră, puteți să efectuați setările în condiții confortabile și să aveți o noapte odihnitoare.

Eficiența tehnologiei PlasmaclusterIon a fost testată și certificată de 22 instituții de cercetare și asociații internaționale de alergologie și virusologie.

Comandați în siguranță online, pe maximum.md modelul dvs. preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate avantajele produselor, apelând la (022) 54 54 54.

Bucurați-vă de cumpărături și multă sănătate! Vă reamintim că serviciul de livrare Maximum funcționează maximal rapid și în conformitate cu toate standardele de siguranță sanitară.

Doar MAXIMUM.

Comandă online:maximum.md / 54-54-54.
Alătură-te pe rețelele de socializare:Facebook/ Youtube / Instagram / OK.ru

Nu rata:Cadouri / Produse noi / Cel mai bun preț/ Top Vânzări / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

maximum.md

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load