COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum: Prezintă linia exclusivă de televizoare QLED de la SAMSUNG ©

Maximum: Prezintă linia exclusivă de televizoare QLED de la SAMSUNG

Marele motor al schimbării - este tehnologia – afirma filosoful și sociologul, Alvin Toffler.

Într-adevăr, magia furnizată de «micul ecran» a evoluat considerabil în timp. Astăzi, datorită tehnologiei din ce în ce mai complexe, s-a creat o legătură profundă cu lumea digitală.

Internetul și noile gadget-uri ne-au schimbat viața totalmente. A creat oportunități de comunicare noi, un acces avansat la o multitudine de informații.Noua linie de televizoare LED Samsung și QLED Samsung 2020, prezentată exclusiv la Maximum, te va cuceri instantaneu cu luminozitate ridicată și calitate uimitoare a culorilor.- Imaginea perfectă, din orice unghi
- Inovații audio
- Un miliard de nuanțe de culoare pură
- Detalii extraordinare în HDR
- Tonuri uimitoare de negru, cu un control precis al iluminării de fundal
- Design minimalist

Seria actualizată QLED 8K. a primit noile oportunități tehnice ale AI pentru a îmbunătăți calitatea audio și video. Una dintre caracteristicile unice ale acestei linii de televizoare a fost tehnologia AI Upscaling, datorită căreia procesorul Quantum Processor 8K poate îmbunătăți conținutul cu rezoluție mai mică până la 8K.

Tehnologia Adaptive Picture garantează o imagine constant clară și un contrast ridicat. Noile televizoare QLED au, de asemenea, o serie de funcții inteligente, ce oferă cea mai vie experiență de vizualizare, dăruind cele mai deosebite emoții. Tehnologia Active Voice Amplifier recunoaște sunetele externe, iar Object Tracking Sound Plus corespunde dinamicii sunetului și mișcării obiectelor pe ecran.

Suprafața ecranului Q950, care atinge 99,9%, având grosimea de 15 mm, creează oportunitatea de a simți «infinitul».

Dezvoltând gama de televizoare, Samsung a prezentat modelul inovațional, orientat către generația de telefonie mobilă. Modelul The Sero, poate fi numit cel mai mare ”accesoriu” al telefonului tău. Funcția de rotire al display-ului, permite redarea contentului în poziție verticală sau orizontală. Acesta trece automat dintr-un mod standard cu ecran larg, într-unul vertical de portret. În așa fel, poți vizualiza cu maxim confort textele, fotografiile și videoclipurile în orice orientare a ecranului.

Pe lângă aceasta, Samsung a prezentat două modele de televizor care pot fi adaptate design-ului interior: The Frame și The Serif. Înglobat într-un cadru elegant, televizorul The Frame se poate transforma în opere de artă rafinate. Poți afișa pe ecran picturi din cele mai șarmante muzee din lume sau fotografiile proprii. În ultimii ani, Samsung a depus un efort mare pentru a face televizorul tău nu doar un hub de divertisment, ci un element de mobilier atractiv în sine.

Proiectat de designerii avangardişti francezi, frații Bouroullec, televizorul Serif inspiră spațiul, în care locuiești. Datorită regimului Serif Ambient, poți transforma ecranul într-un element de design. Serif are o rezoluție 4K HDR, interacțiune vocală, datorită telecomenzii One și a diferitor online hub-uri de la centrul Smart Samsung. Suportul metalic al televizorului oferă un șarm deosebit, caracter, inspirație și un design unic.

Doi ani în urmă, Samsung a surprins publicul cu un ecran imens, cu o diagonală de 146 inci și tehnologia MicroLED. Dar în 2020, compania a dezvoltat MicroLED Premium, în special, afișe modulare The Wall. Tehnologia MicroLED asigură o reproducere vie și realistă a culorii, fără a fi nevoie de iluminare suplimentară sau filtre de culoare, deoarece fiecare pixel din astfel de ecrane emite lumină. Datorită acestei tehnologii, este asigurat un consum mai mic de energie.

Caracteristica principală The Wall - capacitatea de a personaliza dispozitivul fără restricții de dimensiune (de la 146 la 292 inci), rezoluție (de la 4K la 8K) și raport de aspect (de la 16: 9 până la 21: 9). Suprafața antireflectantă nu te distrage de la imagine, menținând claritatea atât în condiții de lumină cât și de întuneric.

Apropo, la toată gama de televizoare Samsung, oferim 3 ani de garanție, iar la linia QLED - 10 ani împotriva arderii ecranului.

QLed – din prezent în viitor!

Comandați online modelul dvs. preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate avantajele produselor, apelând la (022) 54 54 54.

Bucurați-vă de cumpărături și multă sănătate! Vă reamintim că serviciul de livrare Maximum funcționează maximal rapid și în conformitate cu toate standardele de siguranță sanitară.

Doar MAXIMUM.

Comandă online: maximum.md/ 54-54-54.

Alătură-te pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram

Nu rata: Cadouri / Produse noi/ Cel mai bun preț / Top Vânzări / Numai la noi/ Recomandăm / Reduceri

maximum.md

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load