COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum: Grill perfect pentru lenoși perfecți ©

Maximum: Grill perfect pentru lenoși perfecți

Sau cum eu ”neîndemânatica” am învățat să gătesc fripturi mai bine decât un bucătar șef!

Mi-a fost întotdeauna frică să gătesc fripturi, deoarece carnea devenea prea uscată sau nu era preparată până la final. Și, de multe ori, iubitul meu ramânea fară o cină delicioasă. Drept urmare, m-am supărat pe cină, iar iubitul meu pe mine.

Dar a venit un moment în care m-am săturat de un astfel de scenariu, precum și să arunc bani în vânt. Am început să caut o soluție în lumea tehnicii! Am găsit o mulțime de recenzii bune pe Internet despre grătarul-barbeque electric TefalOptigrill! Am hotarât ca trebuie să treacă prDar a venit un moment în care m-am săturat de un astfel de scenariu, precum și să arunc bani în vânt. Am început să caut o soluție în lumea tehnicii! Am găsit o mulțime de recenzii bune pe Internet despre grătarul-barbeque electric TefalOptigrill! Am hotarât ca trebuie să treacă prin testul meu.in testul meu.

Această tehnică minunată are 12 programe automate. Adică, pe lângă fripturi, poți găti pește, legume, sandwich-uri și, de asemenea, să congelezi alimentele semifabricate. Și știi ce? Chiar îmi reușește! Mâncarea este delicioasă și apetisantă! Dar cel mai important, totul se face cu viteză nebună!

Pentru a găti pieptul de pui într-o tigaie, trebuie să-l prăjesc timp de 20 de minute pe o parte și 20 pe cealaltă. Dar cu OptiGrill Tefal îl gătesc în 10 minute, nu mai mult! Atât de repede, pentru că produsul este prăjit pe ambele părți simultan. Imaginează-ți dacă carnea îmbrățișa, deasupra și dedesubt, două tigăi simultan.

Rezultatul meu: am învățat să gătesc fripturi perfecte, precum și legume, sandwich-uri și pește delicios la grătar. Uraa!

Comandați online modelul, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate avantajele produselor, apelând la (022) 54 54 54.

Doar MAXIMUM.

Comandă online: maximum.md / 54-54-54.
Alătură-te pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram / OK.ru

Nu rata:Cadouri / Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzări / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

maximum.md

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load