COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

​MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobînzi, amînată pentru 3 luni ©

​MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobînzi, amînată pentru 3 luni

Moldova Agroindbank anunţă despre decizia de a amâna până la data de 31 mai plata ratelor la credite, inclusiv dobânzile, susţinându-şi clienţii persoane fizice în situaţia cauzată de COVID-19.

Astfel, achitarea ratelor la credite, inclusiv dobânzile în perioada martie-aprilie-mai 2020 se amână. Rambursările acestor sume vor fi efectuate în luna iunie. La solicitarea clientului, graficul de rambursare a sumelor în cauză va fi modificat.

Decizia se extinde asupra produselor creditare pentru persoane fizice: de consum, ipotecare, overdraft, cardul de cumpărături în rate LiberCard şi cardul de credit.

Pentru perioada martie-aprilie-mai 2020 nu vor fi aplicate penalităţi pentru neachitarea sumelor datorate spre plată.

MAIB menţionează că în cazul în care au posibilitate, clienţii pot achita ratele conform graficului. Plata poate fi efectuată prin intermediul aplicaţiei MAIBank sau Internet Banking, pentru a evita vizita la bancă.

În acelaşi timp, MAIB accentuează că deservirea depozitelor se va desfăşura în regim obişnuit, în pofida circumstanţelor create.

Decizia băncii referitor la produsele creditare pentru persoanele juridice, indiferent de forma de organizare şi domeniu de activitate, va fi anunţată în scurt timp.

Sănătatea are prioritate. Aveţi grijă de Dumneavoastră şi de cei din jur!

Banca Dumneavoastră, Moldova Agroindbank

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load