COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Kaufland Moldova lansează primul card de loialitate în format digital ©

Kaufland Moldova lansează primul card de loialitate în format digital

Începând cu 1 iulie 2020, lucrurile bune vin ușor, iar cumpărăturile la Kaufland vor fi și mai avantajoase. Compania lansează Kaufland Card Digital – un nou program de loialitate prin care răsplătește clienții fideli cu reduceri semnificative.

Cardul digital Kaufland este disponibil doar în aplicația mobilă Kaufland – Oferte și Noutăți, care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și de pe Google Play.

Reducerile de loialitate pentru utilizatorii Kaufland Card sunt considerabile, iar pe lângă acestea sunt oferite și reduceri importante pentru câte o întreagă categorie de produse.

În plus față de beneficiile disponibile în aplicația mobilă Kaufland cu ajutorul căreia clienții au acces la promoțiile curente deja existente în magazin, precum și la rețete, la lista de cumpărături comună și la alte noutăți, acum clienții găsesc în aplicație și beneficiile aduse de Kaufland Card Digital. Acesta este ușor de utilizat, iar odată ce clienții și-au făcut cont în Kaufland Card Digital, reducerile sunt disponibile prin scanarea codului QR din aplicație la casa de marcat.”

,,Noul program de loialitate va oferi clienților mai multe beneficii, la un click distanță. Kaufland Card Digital este deja testat și se bucură de succes în alte țări și cu siguranță a fost mult așteptat de către clienții din Republica Moldova. Este o nouă experiență de cumpărături, unde ai posibilitatea să interacționezi cu ofertele într-un mod mai ușor și mai dinamic, direct de pe telefon. Încurajăm folosirea cardului digital, fiindcă este un instrument inovativ și sustenabil.”, declară Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

În magazine, promoțiile de loialitate sunt semnalizate prin etichete speciale. Lansarea programului de fidelitate Kaufland Card Digital este însoțit și de o campanie de comunicare 360° - creată sub sloganul Lucrurile bune vin ușor.

Programul de loialitate Kaufland Card a fost lansat în premieră în rețeaua Kaufland la nivel internațional de către echipa Kaufland România.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load