Îți dorești frigider ieftin? Atunci cumpară de la BigShop.md ©

Îți dorești frigider ieftin? Atunci cumpară de la BigShop.md

Inima bucătăriei, frigiderul este acum prezent în toate casele. Gama de modele și opțiuni pot satisface toate stilurile de viață și toate gusturile. De asemenea, producătorii încearcă să seducă utilizatorii îmbunătățindu-și în continuu modelele și propunând noi opțiuni. Frigiderul este un dispozitiv cheie într - o casă. Ne ajută să ne păstrăm alimentele proaspete sau congelate. Cert e că nu este ușor să-l alegi. Descoperă toate sfaturile de la BigShop.md pentru a-l găsi pe cel de care ai nevoie.

Tipuri de frigidere

Frigider standard
Frigiderele standard sunt cele care presupun o singură ușă. Acestea pot fi de tip independent, încorporate, sub plan (înălțime mai mică de 85 cm pentru a trece sub planul bucătăriei) sau tip bar (ca în hoteluri). Totodată, pot fi cu congelator (compartiment neizolat de restul frigiderului sau (compartiment izolat) sau fără congelator pentru a profita de tot spațiul.

Frigider cu congelator
Frigiderele cu congelatoare se referă la modele care includ o ușă separată la congelator. Prin urmare, este un adevărat compartiment dedicat congelării, total independent de partea frigorifică. Temperatura compartimentului de congelare este mult mai eficient decât în cazul frigiderului standard și poate ajunge la -18 ° C , necesară pentru a menține în mod corespunzător alimente congelate timp de mai multe luni .

Frigiderul cu mai multe uși
Acest tip de frigidere au cel puțin trei uși , una sau două pentru partea de refrigerare și două uși pentru congelator . De asemenea, pot fi echipate cu un rezervor cu apă, care de asemenea pot asigura cuburile de gheață. Acest tip oferă un congelator suficient de mare. Partea de refrigerare este potrivită, deoarece volumul total este mai mare decât un congelator standard. Acest tip va fi potrivit pentru familiile mari care trăiesc în spații mici.

Frigiderul Side by Side
Aceste frigidere constau din două uși verticale cu un rezervor de apă și / sau gheață. La fel, pot avea un compartiment de bar inclus într-o ușă (convenabil să nu deschideți întregul frigider). Acestea sunt frigidere cu volum mare , adică mai mult de 400L , care sunt potrivite pentru familiile de 4 sau mai multe persoane. De regulă generală, o parte a frigiderului este rezervată părții de congelare și cealaltă pentru partea frigorifică. Cele mai potrivite modele sunt frigidere Samsung și frigidere LG.

Frigider de sine stătător sau frigider incorporabil?

Producătorii depun tot mai multe eforturi pentru modernizarea produselor lor. „Anti-amprente” tratate din oțel inoxidabil, aspect vintage, diverse culori cumpărătorii sunt răsfățați la alegere. Frigiderele încorporate sunt concepute pentru a se încadra într-un dulap de bucătărie specific și a deveni invizibile. Aceasta trebuie să rezerve un spațiu de 5 cm pe părțile laterale și minimum 5 cm în spate, astfel încât căldura produsă de condensator să poată fi evacuată. Frigiderele de sine stătătoare trebuie să aibă, de asemenea, minimum 5 cm pe 

fiecare parte și pe spate, astfel încât căldura extrasă să poată circula. De asemenea, trebuie să existe 10 cm între partea de sus a frigiderului și tavanul sau mobilierul de deasupra.

În ambele cazuri, asigurați-vă că ușa frigiderului se poate deschide suficient pentru a scoate produsele și rafturile fără probleme. Într-adevăr, la unele modele, ușile trebuie să fie deschise mai mult de 90 ° pentru a extrage unul dintre compartimente. Aceasta poate fi o problemă dacă modelul dvs. este plasată între două piese de mobilier sau un colț de perete.

Un frigider trebuie ales în funcție de următoarele criterii:
„Dimensiunile”Înainte de a alege un frigider, măsurați spațiul care va găzdui noul dispozitiv. În timp ce majoritatea se potrivesc cu ușurință într-un spațiu de aproximativ 76 și 84 cm, unele modele necesită un spațiu de aproximativ 91 cm, alteori și mai mult. Totodată, luați în considerare adâncimea dispozitivelor. Aproape toate frigiderele 75 cm. În cele din urmă, înălțimea necesară pentru instalarea unui frigider este, în general, 183 cm. Totuși, unele modele nu îndeplinesc acest criteriu. Aici, trebuie să luați măsurătorile!

Ce capacitate trebuie să aibă un frigider?

Pentru volumul frigiderului, numărați cel puțin 100 de litri pentru o singură persoană și cu 25 până la 50 de litri în plus pentru fiecare membru al familiei. Majoritatea modelelor combinate (cu congelator în partea inferioară) cu două uși de 2 metri, oferă aproximativ 280 litri în frigider și aproximativ 90 litri pentru congelator. O capacitate adaptată unei familii de 4/5 persoane. Dincolo de asta, cele mai potrivite modele pentru o familie numeroase sunt frigiderele Side by Side

Sistemul de îngheț

  • Răcire statică. Aerul circulă liber în interior și este mai cald în partea superioară (deoarece este mai ușor). Cele mai fragile alimente (carne, pește ...) trebuie păstrate în zona cea mai rece, adică mai jos. 
  • Aerul respins sau dinamic. Un ventilator respiră aerul și facilitează difuzarea acestuia, ceea ce îmbunătățește revenirea la temperatură după deschiderea ușii, care rămâne apoi mai mult sau mai puțin omogenă. 
  • Frigider No frost.Un ventilator propulsează aerul non-umed, uniform pe întreg frigiderul și congelatorul, împiedicând formarea de îngheț și mucegai. În plus, nu este necesară decongelarea.

BigShop.md vă oferă o gamă largă de modele de frigidere, la cele mai rezonabile prețuri. Totodată, vă oferim frigidere în credit în Bălți, Chișinău și în toate regiunile țării, cu cea mai bună rată de creditare. Cumpărați frigidere de la BigShop.md și vă garantăm cea mai înaltă calitate și livrare la domiciliu în toată Moldova.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load