COVID-19 în MOLDOVA

Huawei P40 Pro: Ce aplicații internaționale de top poți folosi pe noul telefon? ©

Huawei P40 Pro: Ce aplicații internaționale de top poți folosi pe noul telefon?

Nu este o noutate faptul că telefoanele HUAWEI reușesc să te surprindă plăcut datorită funcțiilor de care dispun, dar și multitudinii de aplicații pe care le poți instala direct din magazinul propriu. Noul Huawei P40 Pro, ajuns și în R. Moldova, este o adevărată revelație, fiind pregătit să reziste ore în șir, fără a fi încărcat, astfel încît tu să te poți bucura de sesiuni foto, să folosești aplicațiile preferate, să gestionezi notificările din Social Media, să profiți de sesiuni de gaming neîntrerupte și nu numai.

Iar dacă te întrebi cu ce aplicații îți poți customiza noul Huawei P40 Pro, răspunsul este simplu! Le găsești în Huawei AppGallery, magazinul propriu, preinstalat pe telefon.

Design modern și patru camere foto profesionale

Huawei P40 Pro este echipat cu un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow. Inspirat de arta mișcării în natură, ecranul are o margine semi-rotunjită pe toate cele patru părți, pentru o experiență de vizionare captivantă și o formă ergonomică. Disponibil în trei finisaje - Ice White, Silver Frost și Black – Huawei P40 Pro emană eleganță din toate unghiurile.

Încorporat în Huawei P40 Pro, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurație cu cameră cvadruplă. Telefonul dispune de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP, de o cameră cinematografică supersensibilă de 40 MP și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale și funcția de deblocare facială IR, care asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală.

Aplicația PhoneClone: Transfer de date de până la 1GB pe minut din vechiul telefon (Android sau iOS) în noul Huawei P40 Pro

Pentru început, dacă decizi să faci trecerea către noul smartphone HUAWEI, nu trebuie să îți faci griji că datele tale nu pot fi recuperate. Aplicația Phone Clone este alături de tine pentru a transfera toate datele din vechiul telefon (indiferent de sistemul de operare) în noul telefon HUAWEI.

Pentru a începe procesul de transfer de date, trebuie să descarci sau să deschizi Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă acesta este deja instalat. Ulterior, trebuie să conectezi cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon, să selectezi datele pe care vrei să le transferi și să aștepți finalizarea transferului.

Cele mai populare aplicații din Huawei AppGallery? Facebook, Tidal sau Game of Thrones – sigur se numără printre preferatele tale!

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noul telefon. Acesta cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top. Printre acestea, cele care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără:

  • aplicațiile de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram)
  • aplicațiile de editare video (Filmora Go, VivaVideo sau InShot)
  • aplicațiile dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective sau Joom)
  • aplicațiile de music streaming (Tidal și Deezer)
  • aplicațiile de știri internaționale (Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed, SQUID – News & Magazines sau The Herald)

Acum că ai aflat că Huawei AppGallery este magazinul propriu dezvoltat de HUAWEI, este momentul să afli și despre MoreApps, soluția inteligentă şi gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicaţie facilitează navigarea printre aplicațiile de top din întreaga lume, ușurând procesul de instalare a aplicațiilor dorite în noul dispozitiv Android. MoreApps este foarte ușor de utilizat și oferă o gamă largă de aplicații, cu link-uri de descărcare din surse de încredere. MoreApps are disponibilă și o opțiune de partajare a aplicațiilor și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a le sorta în funcție de aspectul dorit, fie că este vorba despre popularitate sau ordinea alfabetică.

Interfața MoreApps este disponibilă în 23 de limbi, inclusiv în rusă: bulgară, bosniacă, cehă, daneză, greacă, maghiară, letonă, macedoneană, norvegiană, poloneză, suedeză, sârbă, turcă, română, slovenă, finlandeză, lituaniană, slovacă, estonă, germană, franceză, rusă și ucraineană. Limba disponibilă în MoreApps este și cea setată pentru întregul sistem al telefonului.

De asemenea, pentru o mai bună indexare în căutările utilizatorilor din AppGallery, aplicația MoreApps este listată pentru mai multe cuvinte cheie, precum „mor”, „more” și „morea”.

Nu-i așa că ți-ai dori și tu un asemenea „prieten” inteligent? Nu rata ocazia de a avea cel mai bun smartphone al momentului direct la tine-n buzunar! Pentru detalii, poți accesa pagina de Facebook Huawei Moldova.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load