COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Granturi pentru femeile de afaceri. Cum pot să se bucure de ele

Granturi pentru femeile de afaceri. Cum pot să se bucure de ele

154 de femei antreprenoare din Republica Moldova au depus proiecte investiționale la cel de-al V-lea Concurs de granturi mici desfășurat în cadrul Programului „Femei în Afaceri”.

Dosarele au fost recepționate de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), în regim online, în perioada 11 martie – 11 aprilie 2020, transmite diez.md.

Câștigătoarele celui de-al V-lea Concurs vor putea beneficia de un grant nerambursabil în valoare de până la 165 de mii de lei, acesta va fi oferit femeilor care gestionează o întreprindere de la 0 la 24 de luni. Suportul financiar poate fi utilizat pentru achiziționarea de utilaje, echipamente și servicii de dezvoltare.


Potrivit Directorului General ODIMM, Iulia Costin, în perioada următoare, organizația pe care o conduce va lansa un nou Concurs de granturi mici, pentru a oferi posibilitate tuturor antreprenoarelor care nu au reușit în timp util să depună dosarele.

Până în prezent, prin intermediul Programului „Femei în Afaceri” au fost selectate și finanțate 379 de afaceri ale femeilor de pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Suma granturilor aprobate este de circa 52 milioane lei, care vor atrage investiții în economie de circa 90 milioane lei. Afacerile antreprenoarelor au creat și menținut peste 1 500 locuri de muncă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load