COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

FinComBank, în parteneriat cu Rompetrol și Mastercard, lansează cardul universal pentru automobiliști ©

FinComBank, în parteneriat cu Rompetrol și Mastercard, lansează cardul universal pentru automobiliști

FinComBank S.A. anunță lansarea celui mai aşteptat produs al anului pentru automobiliști și nu doar, cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol. Acum, găsești într-un singur card:

  • REDUCERI LA COMBUSTIBIL
  • CASHBACK SĂPTĂMÂNAL PE CARD
  • LIMITĂ DE CREDIT pentru alimentarea automobilului şi achitarea cumpărăturilor!

Deţine control pe carosabil! Beneficiază de REDUCERI LA COMBUSTIBIL în benzinăriile Rompetrol pe întreg teritoriul ţării. Fără să îi explici ceva casierului de la staţiile Peco, cardul va face totul pentru tine! Alimentează autovehiculul cu carburant şi primeşte un discount instantaneu, achitând cu cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol.

Primește CASHBACK pe card. Săptămânal vei beneficia de 1% CASHBACK direct pe card pentru cumpărăturile realizate pe Internet sau direct de la comercianţii din ţară.

Folosește portofelul de rezervă. Pentru orice situație neprevăzută ai un card cu LIMITĂ DE CREDIT. Cumperi ce îţi doreşti sau alimentezi autovehiculul chiar dacă nu mai ai bani în cont. Acum, ai mereu la dispoziţie un card pentru alimentări cu combustibil și cumpărături neplanificate, aşa numitul card de shopping. La alegere, poţi deschide cardul cu sau fără limită de credit (în mărime de 1.000 de lei, cu posibilitatea majorării până la 150.000 de lei).

Pentru că ştim cât valorează timpul tău, vei avea posibilitatea de a deschide cardul Mastercard FinComBank & RompetrolONLINE în doar câteva click-uri de pe orice dispozitiv! Emiterea cardului te va costa 45 de lei, iar deservirea lunară doar 10 lei.

Bucură-te de privilegiile suplimentare ale cardurilor Premium:

Cu cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol:

  • Ai acces la situaţia ta financiară 24/7 de pe orice gadget, iar conectarea şi administrarea Internet Banking-ului FinComPay sunt gratuite;
  • Achită online serviciilor comunale, taxele şi alte facturi în doar câteva click-uri;
  • Trimite bani de la card la card P2P în orice colţ al ţării sau al lumii;
  • Gratuit, primeşte transferuri internaţionale de bani de la cei dragi direct pe card, folosind serviciul T2C;
  • Beneficiază de trei retrageri gratuite de numerar de la bancomatele FinComBank și de alte trei retrageri gratuite de la ATM-urile altor bănci din țară.

Nu rata ocazia de a te numără printre deținătorii unui produs exclusiv în Moldova, cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol! Deschide cardul ONLINE acum!


Pentru mai multe detalii:
Теl.: (+373-22) 26-98-22
E-mail: fincom@fincombank.com
Website: www.fincombank.cоm

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load