COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Experiență wi-fi cum n-ai mai văzut ©

Experiență wi-fi cum n-ai mai văzut

Alege internet fix de la Moldtelecom și ai 6 luni de televiziune digitală cadou și telefonie mobilă gratuit pe viață.

Ce contează cel mai mult în utilizarea serviciilor de internet fix? Exact – viteza și stabilitatea. Trăiește o experiență wi-fi acasă cum n-ai mai văzut. Alege Internetul fix de la Moldtelecom și bucură-te de viteză stabilă upload și download de până la 1Gbps. În plus, primește 6 luni de televiziune digitală cadou și un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață. Tocmai 3 servicii importante într-un singur pachet, pentru posibilități nemărginite de comunicare, navigare, distracție și timp frumos petrecut alături de întreaga ta familie.

Deoarece un an bun este anunțat de primăvara sa, Moldtelecom te provoacă la schimbare.

Conectează serviciile de Internet fix de la Moldtelecom și la doar 140 lei lunar, te bucuri de Internet fix la viteză de 150 Mbps upload și download. În plus, primești 6 luni de televiziune digitală gratuită cu până la 169 de canale TV, dintre care 58 sunt în format HD ca să te bucuri seri distractive sau romantice alături de cei dragi. Mai mult decât atât, ai abonament de telefonie mobilă Fly cu 100 minute în rețea și 100 minute naționale sau 2GB, gratuit pe viață.

Iar dacă îți dorești un pachet mai mare la telefonie mobilă, poți opta pentru oricare abonament Fly și primești 20% reducere la plata de abonament.

Televiziunea digitală de la Moldtelecom îți oferă pe lângă multitudinea de canale TV, serviciul Multiscreen şi MEGOGO incluse gratuit. În plus, te bucuri de funcții interactive: pauză, reluare, înregistrare; ghidul electronic de programe cu posibilitatea de a seta liste de programe favorite, arhiva TV, schimbarea limbii de difuzare și a subtitrărilor și de o telecomandă unică.


Hai cu noi! Comandă online serviciile. Intră pe moldtelecom.md, alege pachetul dorit, expediază comanda și vei primi contractul, echipamentele și conectarea la domiciliu.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load