COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Descoperă noile tablete HUAWEI disponibile în Moldova: Productivitate și divertisment pe același ecran ©

Descoperă noile tablete HUAWEI disponibile în Moldova: Productivitate și divertisment pe același ecran

De acum, te poți bucura de mai multă productivitate, creativitate și de activitățile tale preferate de divertisment din fața aceluiași ecran, datorită noilor tablete lansate de HUAWEI pe piața din Republica Moldova.

Echipate cu funcții de ultimă oră și cele mai populare aplicații ale momentului, modelele dintre care poți alege sunt următoarele: Huawei MatePad Pro LTE 128GB Gray, Huawei MatePad T8 LTE 16GB Blue, Huawei M5 Lite 10" LTE with PEN Gray, Huawei MediaPad T3 10" LTE Gray, Huawei MediaPad T5 10" LTE Black, Huawei MediaPad T3 10" LTE Gray sau Huawei MediaPad T5 10" LTE Black.

Avantajul care nu poate fi trecut cu vederea este că tabletele HUAWEI sunt potrivite pentru orice vârstă, buget sau activitate.

Huawei MatePad Pro, tableta care poate înlocui cu succes un laptop

Pentru a obține un randament sporit, mulți profesioniști au ales să achiziționeze Huawei MatePad Pro, o tabletă de nivel următor, dotată cu capabilități unice de creștere a eficienței. Prima tabletă vârf de gamă din portofoliul companiei și care a adoptat numele „Mate” oferă funcții fără precedent, prin integrarea tehnologiilor inovatoare ale HUAWEI, atât pe partea hardware, cât și pe cea software.

La prima vedere, design-ul uimitor al tabletei Huawei MatePad Pro evidențiază calitatea ridicată a dispozitivului. Ecranul dispune de rame ultra-înguste de 4,9 mm, oferind un raport ecran-corp de 90% și o experiență de vizualizare extinsă. Tableta are o grosime de 7,2 mm și cântărește doar 460 g, fiind foarte ușoară și portabilă.

Funcțiile de elită ale Huawei MatePad Pro și tehnologiile sale interactive sporesc productivitatea. Este echipată cu funcția HUAWEI APP Multiplier care, atunci când este activată, poate să afișeze două ferestre din aceeași aplicație în modul Peisaj.

Multi-screen Collaboration este o altă funcție inovatoare a Huawei MatePad Pro, care facilitează eficiența utilizatorului, indiferent de locul în care se află: acasă, la birou sau într-o deplasare. La crearea unui document, sunt adesea necesare referințe la date sau informații de fundal, ceea ce implică accesări multiple și incomode pe telefon și tabletă. Datorită Multi-screen Collaboration, toate acestea sunt de domeniul trecutului, fiind posibilă afișarea interfeței telefonului pe ecranul tabletei, prin simpla atingere a celor două dispozitive.

Ecranul de 10,8 inci al tabletei este și el impresionant. Echipat cu o rezoluție 2K și un mod profesional de protecție a ochilor certificat TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, previne apariția oboselii ochilor. Acesta poate fi un mare beneficiu pentru utilizatorii intensivi care folosesc ecranul multe ore pe zi. Huawei MatePad Pro suportă și o gamă largă de funcții liniștitoare pentru ochi, inclusiv filtru de lumină albastră, memento pentru postură, memento fotosensibil, memento de mișcare și un mod e-book.

Pentru a înlocui cu succes un laptop, tableta poate fi conectată cu stylus-ul Huawei M-Pencil și tastatura Smart Magnetic Keyboard.

Huawei MatePad T8 oferă un spațiu sigur de educație și distracție pentru copii

Huawei MatePad T8 este o tabletă accesibilă, potrivită și sigură pentru copii. Cu un ecran de 8 inci, susținut de un procesor octa-core și o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh, Huawei MatePad T8 oferă puterea de procesare necesară pentru activitățile de zi cu zi ale utilizatorului și o autonomie a bateriei potrivită pentru utilizare îndelungată. În ceea ce privește aspectul și confortul oferit, tableta este ușoară și se remarcă printr-un design modern și un finisaj metalic.

Huawei MatePad T8 oferă o serie de funcții inteligente datorită EMUI10.0.1. Sistemul de operare Android 10 personalizat este optimizat pentru un răspuns rapid și oferă un nou mod Dark dezvoltat pe baza cercetărilor HUAWEI, pentru a oferi o experiență de lectură confortabilă. Acest tip de activitate poate fi și mai atractivă cu layout-urile tip revistă oferite de tabletă. Datorită paletei Morandi cu care este dotat, EMUI10 devine mai captivant și mai elegant.

Tableta este un tovarăș ideal pentru activitățile de învățare sau de relaxare ale copiilor, datorită aplicației Kids Corner, concepută pentru a le oferi acestora un mediu sigur pentru vârsta lor. Opțiunile de control parental le permit părinților să gestioneze cu ușurință conținutul și aplicațiile disponibile, dar și timpul pe care copiii îl pot petrece în fața dispozitivului.

Pentru a oferi o experiență de utilizare sănătoasă copiilor, Kids Corner include și patru moduri de protecție a ochilor, precum filtrul pentru lumină albastră, alerte de postură, alertă de teren accidentat și un mod eBook pentru o experiență și mai confortabilă.

Aplicații utile pentru toate vârstele, disponibile în Huawei AppGallery și MoreApps

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noile tablete. Acesta, alături de MoreApps, o soluție dezvoltată de o comunitate de dezvoltatori, cuprind zeci de mii de aplicații internaționale de top. MoreApps poate fi dscărcată gratuit tot din Huawei AppGallery și facilitează navigarea printre cele mai populare aplicații internaționale.

Dacă vrei să afli care sunt cele mai interesante aplicații cu care îți poți personaliza noua tabletă HUAWEI, iată câteva nume care îți vor atrage atenția și care îți vor fi utile în activitățile profesionale iar, copilului tău, în activitățile educative: suita Microsoft Office, CamScanner pentru salvarea documentelor, TrueCaller pentru apelurile audio-video, Web Video Cast pentru streaming, Kahoot pentru activitățile de învățare ale copiilor, Wattpad pentru acces rapid către povești, cărți și lucrări de referință din întreaga lume sau aplicația Mondly pentru învățarea limbilor străine.

Astfel, noua serie de tablete HUAWEI îndeplinește așteptările utilizatorilor de orice vârstă: de la profesioniștii care au nevoie de un instrument de lucru de top până la copiii și tinerii care au nevoie de un dispozitiv accesibil pentru cursuri online sau jocuri educative.

Cum poți rămâne la curent cu toate lansările și inovațiile HUAWEI? Pagina de Facebook Huawei Mobile Molodva te așteaptă să o explorezi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load