TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Descoperă experiența cumpărăturilor ”cu gust” la Kaufland (FOTO/VIDEO) ©

Descoperă experiența cumpărăturilor ”cu gust” la Kaufland (FOTO/VIDEO)

Veste bună pentru consumatorii moldoveni! La Chișinău și-au deschis ușile două magazine Kaufland care vin să schimbe stereotipul de calitate pe piața Republicii Moldova.

Magazinele, care sunt poziționate în două cele mai populate zone ale Capitalei, în sectorul Ciocana pe strada Mircea cel Bătrân 25/1 și în sectorul Botanica pe strada Decebal 99/2, aduc consumatorilor posibilitatea să-și umple coșurile de cumpărături atât cu cele mai îndrăgite produse autohtone, cât și cu produsele celor mai mari producători europeni.

Pe rafturile magazinelor se vor regăsi peste 3200 de produse autohtone, iar în viitor numărul acestora va crește.

Noile magazine reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru piața din Republica Moldova, oferind clienților o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate - preț. Kaufland Moldova acordă o atenție sporită prospețimii și de aceea asigură zilnic livrări de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri etc.

Magazinele sunt construite în linie cu cele mai moderne standarde de design și beneficiază de o amenajare aparte, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență plăcută la cumpărături. Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. Acestea vor fi încălzite printr-un sistem inteligent eco, de recuperare a căldurii de la vitrinele și camerele de frig ale magazinului, economisind astfel resursele naturale și protejând mediul.

Pe data de 24 septembrie a avut loc inaugurarea magazinului Kaufland din sectorul Botanica, la care au fost prezenți mai mulți oficiali moldoveni, dar și de peste hotare. Oaspeții au avut posibilitatea printre primii să se familiarizeze cu întreaga gamă de produse expuse pe rafturile amplasate pe o suprafață de 4500 metri pătrați.

Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova, a spus că deschiderea magazinelor în țara noastră a fost posibilă datorită ospitalității și susținerii autorităților RM.

”Țin să aduc sincere mulțumiri autorităților, partenerilor locali, internaționali, de dezvoltare și echipei Kaufland Moldova și România. Datorită lor suntem astăzi aici și împărtășim succesul împreună cu dvs. Succesul Kaufland se datorează în primul rând oamenilor care lucrează alături de noi și sunt sufletul companiei, deoarece dorim să promovăm și să susținem produsele locale - am gândit un concept original. Astfel, produsele pe care le veți găsi pe rafturi vor fi cu inima, drapelul și stema RM. Deschiderea acestui magazin pe piața moldovenească înseamnă un pas mare, dorindu-ne să le oferim cumpărătorilor noștri produse proaspete si de calitate. Din acest motiv, am pus un sistem de management și logistică, astfel ca în coșul de cumpărături al clienților să ajungă doar produse bune și proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri”, a spus Marco Hößl.

Kaufland este un partener în dialog deschis și transparent, de aceea relațiile cu autoritățile sunt foarte importante atât în mediu de business, cât și în domeniile industriale și economice, a spus Vadim Brînzan ministrul Economiei și Infrastructurii Republicii Moldova.

“După mai mult de 4 ani de investiții în Republica Moldova ați reușit să deschideți aceste magazine creând sute de locuri de muncă și, fiind aici, ați adus etica de muncă europeană, calitatea europeană și e un plus mare că atrageți atenția deosebită producătorilor locali”, a spus Brînzan.

Ministrul a asigurat reprezentanții Kaufland în Moldova că autoritățile vor face tot ce este posibil ca să diminueze obstacolele birocratice care au fost create, iar climatul să se îmbunătățească și legea să fie mai loială.

Peter Michalko, ambasadorul UE în RM, a menționat că deschiderea Kaufland este o dovadă în plus că Uniunea Europeană are drept scop de a aduce standarde mai bune oamenilor din Moldova.

”Vreau sa subliniez ca prezența companiei Kaufland în Moldova este o șansă pentru producătorii țării de a se alătura și a găsi conexiunea cu rețele europene de distribuție, să fie prezenți mai mult în piața europeană, iar Kaufland este una din cele mai respectate companii pe piata UE”, a conchis Michalko.

De menționat că, istoria Kaufland începe în Germania, cu mai bine de 50 de ani. Iar în timp, compania a ajuns una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări.

Primele magazine Kaufland din Moldova oferă o gamă largă de produse pe placul oricărui consumator. Centrele comerciale sunt construite dupa o infrastructură modernă, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență plăcută la cumpărături. Kaufland oferă o gamă larga de produse de calitate la un preț foarte bun.

Un alt lucru important este faptul că, odată cu deschidrea Kaufland în Moldova, în țara noastră au fost create 750 locuri de muncă, iar planurile de dezvoltare nu se opresc aici. În viitor, urmează să fie deschise alte 20 de magazine nu doar în Chișinău, dar și în alte localități din țară.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load