COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cumpără în credt acum- începe a plăti în iunie! ©

Cumpără în credt acum- începe a plăti în iunie!

Oferta de la MaxCredit: cumpărați la maximum în credit în perioada 25 martie -10 aprilie inclusiv și începeți să plătiți în iunie - foarte comod pentru toată lumea, care se află în concediu de carantină forțat!

Faceți orice achiziție prin credit în magazinul nostru online Maximum.md și puteți începe să plătiți primele rate în luna iunie a acestui an! Întregul sortiment este disponibil 24/7, deci alegeți achiziția dorită în orice moment convenabil. Utilizați caracteristicile site-ului. Am făcut cel mai bun sistem de căutare pe piață pentru modele, categorii și mărci. Un catalog convenabil și un sistem de filtrare a produselor după caracteristicile dorite vă vor simplifica alegerea. Nu știți la ce model să vă opriți? Adăugați produse pentru a le putea compara între ele. Nu ești pregătit să plasezi o comandă astăzi? Salvați produsul în favorite. Aveți nevoie de o consultație? Sunați la (022) 54-54-54 sau adresați o întrebare de chat direct pe site-ul echipei de profesioniști maximum.md.

Notă importantă!

Prieteni, echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară legată de răspândirea coronavirusului COVID-19. Declarăm în mod responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează un tratament regulat al mâinilor cu substanțe ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. O inspecție vizuală a angajaților, controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor sunt efectuate zilnic. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Fiți sănătoși. Aveți grijă de voi și de cei dragi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load