COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum alegi corect hainele pentru copiii activi? ©

Cum alegi corect hainele pentru copiii activi?

Fiecare mămică activă își pregătește atent propria garderobă, dar și cea a picilor săi. Iar dacă ești mămica unui bebeluș activ, care caută mereu să descopere lumea înconjurătoare, atunci cu siguranță trebuie să îi asiguri cele mai comode piese vestimentare, care nu i-ar îngrădi mișcările.

Cum să alegi corect și ce piese sunt indispensabile în garderoba celui mic, află din informațiile acordate de magazinul online pentru bebelușiMamico.md, liderul numărul 1 pe piața autohtonă a produselor destinate copiilor.

Hainele pentru copii – un trend sănătos

Hainele pentru copii sunt o barieră de protecție extrem de importantă, copiii fiind mai susceptibili la schimbările de temperatură și umiditate. Din acest motiv este cazul să optezi pentru piese vestimentare din materiale ecologice, care nu doar îi vor permite pielii să respire eficient, dar vor fi și o protecție în plus de orice radicali chimici și factori externi. Una dintre opțiunile devenite deja universale este bumbacul, deoarece acesta, în primul rând, nu este tratat chimic, nu trece prin prelucrări suplimentare și previne apariția oricăror alergii sau reacții adverse. Bambusul și combinațiile de fibre cu conținut scăzut de materiale sintetice sunt, de asemenea, opțiuni bune. Este eronat să consideri absolut toate fibrele sintetice un rău absolut, un adaos mic de fibre elastice sunt uneori obligatorii (pentru piesele vestimentare ce sunt întinse frecvent, pentru a nu limita prea dur mișcările etc). Ai însă grijă la raport!

Hainele pentru copii se murdăresc frecvent și trebuie să fie spălate des, din acest motiv calitatea net superioară este obligatorie pentru vestimentația micuțului. În caz contrar, garderoba copilului va trebui înnoită lunar sau chiar mai des, iar acest lucru este o lovitură atât pentru buzunarul tău, cât și pentru mediu, dacă nu optezi pentru materiale reciclabile sau compostabile.

Capse versus nasturi

Generațiile de adulți educați în spațiul post-sovietic a crescut, în majoritatea cazurilor, în haine pentru copii cu sistem de închidere cu nasturi, astfel încât simultan cu creșterea, părinții fie mutau nasturii mai departe, fie erau puși în fața necesității de a cumpăra haine noi. În prezent, avem la dispoziție un mecanism mult mai facil, și anume cel al capselor, care pot prelungi utilizarea hainelor și extensia acestor, în plus, nu incomodează mișcările și evoluția celui mic. Ah da, capsele te salvează de nervi, atât pe tine, cât și pe copilul care trebuie schimbat, dar care nu vrea să se despartă prea repede de activitățile sale favorite.

Body-urile – aliatul numărul 1 al mișcării copilului tău

Dacă ai un pici care prinde la piciorușe și explorează spațiul înconjurător, atunci body-urile vor fi elementele indispensabile ale garderobei acestuia. În primul rând, pentru că sunt versatile și comode. În al doilea rând, fiind elemente de bază, vei fi sigur că cel mic nu are cum să răcească, corpul fiind protejat în totalitate. Și nu în ultimul rând, acestea sunt cel mai ușor de întreținut, grație materialului universal din care sunt concepute. Mai nou, există și extensii pentru ele, astfel încât le poți schimba mărimea fără a cumpăra o piesă întreagă, de novo.

Ai grijă la cusături!

Acest îndemn pornește de la dorința mamelor de a avea haine care să reziste în timp, mai ales atunci când micul explorator este o bombă de energie care se mișcă permanent. Așadar, atunci când procuri hăinuțele, ai grijă să fie cusute temeinic și să respecte linia de croire, fără ațe ieșite. În acest sens, recomandarea este să observi gama de haine Carters, o marcă de renume pe piața mondială a produselor vestimentare pentru copii, care a ajuns acum și în Moldova, în cel mai mare magazin online pentru bebeluși Mamico.md. În colecțiile lor găsești lista completă de hăinuțe indispensabile, pentru copii cu vârsta de la 0 până la 4-5 ani.

Cu siguranță, ispita de a cumpăra cât mai multe hăinuțe frumoase pentru cel mic te va cuprinde, dar nu poți trece cu vederea peste importanța de a le alege pe cele mai calitative și potrivite, iar magazinul online pentru copii Mamico.md poate deveni aliatul tău în această misiune deloc ușoară.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load